REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 22 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6310
7.4° Constanța Miercuri, 22 Martie 2023 Anul XX Nr. 6310

Specialiştii antidrog, de vorbă cu reprezentanţii cluburilor din Constanţa!

Specialiştii antidrog, de vorbă cu reprezentanţii cluburilor din Constanţa!

Replica API 31 iulie 2017 | 00:00 160

Agenţia Naţională Antidrog (ANA) prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanţa a desfăşurat în perioada 19 iunie – 28 iulie 2017, în municipiul Constanţa şi Staţiunea Mamaia, activităţi de informare antidrog cu privire la acordarea unor măsuri de prim-ajutor în anumite situaţii de criză datorate consumului de droguri.

Activităţile de informare au avut ca obiectiv informarea întregului personal al cluburilor din Staţiunea Mamaia (Crazy Club, Fratelli Beach & Club, Ego Club&Lounge, Bamboo Club, Loft Club, Luv Lounge, Kudos Beach Club şi Door’s Club) şi al evenimentelor muzicale de amploare de pe litoralul românesc (Forţa ZU, Festivalul Dakini-Tuzla), în scopul dobândirii unor deprinderi cu privire la modalităţile de intervenţie în anumite situaţii de criză datorate consumului de droguri.

Au fost informaţi un număr de 182 de angajaţi ai cluburilor şi ai evenimentelor muzicale (barmani, ospătari, hostess, agenţi de securitate, manageri, beach boy/girl). În cadrul activităţilor, echipa de specialişti a CRPECA Constanţa compusă din formatori autorizaţi ANC şi medic specialist a prezentat simptomele prin care se poate recunoaşte o intoxicaţie cu droguri, semnele prezente în cazul supradozei, măsuri de prim-ajutor în cazul intoxicaţiei cu droguri şi recomandări pentru reducerea riscurilor.

Tomis Park 1 - Ad.
Tomis Park 1 - Ad.

De asemenea, specialiştii au răspuns la întrebările angajaţilor şi au discutat despre situaţiile concrete cu care aceştia s-au întâlnit de-a lungul timpului, prezentând totodată modalităţi legale de intervenţie şi soluţionare a acestora. Activităţile vor continua pe toată perioada sezonului estival 2017 la evenimentele muzicale de amploare de pe litoral.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii si marfa noastra acolo a luato spurcatu ala de Palaz trage japita doar doar moka. Acu zisese ii si polifician.
1
0
Vai dar nu ii vad pe Palaz ex acolo binentelea la asa nu Trage si asta de vai si vai.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
21513104736
5/49
29263182225
joker
4561015219