REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Specialiștii Antidrog, la pas prin Vama Veche

Specialiștii Antidrog, la pas prin Vama Veche

Replica API 2 mai 2019 | 23:47 401

Reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Constanța au anunțat că vor continua activitățile de informare cu privire la efectele consumului de droguri și de reducere a riscurilor asociate în cadrul proiectului ,,Safe Parties!”.

Astfel, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, specialiști CRPECA Constanța însoțiți de voluntarii antidrog au fost la Festivalul Sunset în Vama-Veche unde au discutat cu tinerii și au distribuit materiale informative în limba română și engleză precum și prezervative. De asemenea a fost desfășurată o activitate de informare a conducătorilor auto cu privire la efectele consumului de droguri la volan. Activitatea s-a derulat in parteneriat cu Poliția Mun. Mangalia, Biroul Poliției Rutiere. ”Mulțumim ARAS pentru furnizarea de prezervative și CJ Constanța pentru sprijinul acordat în tipărirea materialelor informative”, au spus reprezentanții CRPECA Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intelegeti lucrul asta? Interdictia dreptului de a te nenoroci cu mana ta era specific totalitarismului comunist. Romanii si-au recastigat libertatea nu prin forte proprii ci prin conjunctura externa ca intotdeauna prin urmare AVEM DREPTUL SA NE DROGAM CATA VREME NU-I AFECTAM PE CEILALTI. Haideti sa facem o dezbatere natioanal serioasa si sa legalizam anumite droguri in anumite conditii. Heroina e sintetica si face rau dar cananbisul e un opioid natural si chiar benefic in anumite cazuri! Daca insistati cu prohibitia rezultatele vor fi ca in America interbelica - valuri de crime si coruptie!
2
1
buna treaba cu prezervativele macar se incearca sa se reduca numarul noilor nascuti cu diferite handicapuri numai la cati autisti sunt in prezent, fiind mai multi decat toti autistii nascuti in romanica de la geneza
1
2
Am ajuns sa ne plangem de mila datorita acestor drogati care ne-au schimbat viata atat noua parintilor cat si copiilor nostri care vin chipurile sa se distreze pe litoral.Vama Veche nu mai este ce a fost acum 15 ani .
4
3
Da di si sa vina bre,lasati tinerii sa se simte bine doar sa nu se ursi apai la haturi!
4
2
In Mamaia va e frica sa mergeti ? sau acolo v-ati luat spaga de la patronii de cluburi si de la dealeri ? Se vand droguri mai ceva ca la Amsterdam in absolut toate cluburile din Mamaia cocaina proaspat pescuita . Pentru asta se platesc salarii gunoaielor de la antidrog ?
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272