REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Specialiștii din DSP Constanța s-au întâlnit cu seniorii de la Căminul de Bătrâni!

Specialiștii din DSP Constanța s-au întâlnit cu seniorii de la Căminul de Bătrâni!

Mirela PASCAL 13 decembrie 2023 | 11:46 893

Specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Constanța s-au întâlnit marți, 12 decembrie, cu seniorii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Le-au vorbit încă o dată despre bolile cardiovasculare, le-au prezentat factorii de risc cardiovascular și efectele acestora asupra sănătății, au răspuns tuturor întrebărilor și le-au oferit sfaturi utile despre cum își pot menține sănătatea.

Specialistii din DSP Constanta s-au intalnit cu seniorii de la Caminul de Batrani!

„Inimi în dar” - Dăruiți o inimă sănătoasă celor dragi! Cunoașteți-vă riscul și preveniți apariția bolilor cardiovasculare! Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța desfășoară campania „Inimi în dar”, care are ca temă prevenirea bolilor cardiovasculare, prin depistarea și reducerea influenței factorilor de risc modificabili.

Din nefericire, bolile cardiovasculare continuă să rămână principala cauză de morbiditate și mortalitate în lume.

Și cum persoanele vârstnice sunt cele mai vulnerabile din acest punct de vedere, specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Constanța s-au întâlnit ieri cu seniorii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Le-au vorbit încă o dată despre bolile cardiovasculare, le-au prezentat factorii de risc cardiovascular și efectele acestora asupra sănătății, au răspuns tuturor întrebărilor și le-au oferit sfaturi utile despre cum își pot menține sănătatea. De asemenea, doamna doctor Ruxandra Delcă a distribuit  celor prezenți și mai multe pliante informative

Asigurarea de servicii de calitate rezidenților de la Căminul pentru persoane vârstnice reprezintă una dintre prioritățile Primăriei Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468