REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

SPIRITE încinse în scandalul CÂINILOR MAIDANEZI

SPIRITE încinse în scandalul CÂINILOR MAIDANEZI

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:00 2505

S-au încins spiritele la Constanța, în contextul anunțului făcut de Primărie cu privire la faptul că, începând din data de 26 noiembrie, nu se va mai captura nici un câine întrucât adăpostul public este plin, iar echipele Serviciului Gestionare Animale Abandonate vor acționa doar în situații de urgență. Astfel, o parte dintre constănțeni a înțeles că maidanezii vor rămâne pe străzi de acum înainte, motiv pentru care și-au exprimat nemulțumirile. Însă, primarul Constanței, Vergil Chițac, a ieșit public și a explicat situația.

”Din ordinul meu s-a oprit capturarea câinilor fără stăpân din oraș. S-a intervenit în cazuri punctuale la cererea cetățenilor. Înțeleg că sunt ONG-uri iubitoare de animale nemulțumite de modul în care actuala firmă capturează câinii motiv pentru care nu le voi mai prelungi contractul pentru anul următor. În regulă, dar totuși...avem o problemă! Cum procedăm? (...) Eu vă spun ce facem noi în momentul de față. Lucrăm la Regulament, la proiectul de modernizare al padocurilor, vom achiziționa paie și paleți de pus pe jos pentru iarnă... mâncare avem din belșug. Un singur lucru nu facem. Nu eutanasiem câini!“, a spus primarul Vergil Chiţac.

Însă, așa cum este precizat și mai sus, anumiți locuitori ai urbei de la malul mării s-au arătat nemulțumiți, precizând că haitele de câini reprezintă un pericol. Însă, edilul a explicat, încă o dată, că este ceva temporar, iar măsura a fost luată tocmai pentru a îmbunătăți situația.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema se rezolva Unul sunt prinși Castrați Și dupa dacă e adoptat e bun nu la eutanasiere cu el nu pe strada dinou Iar cei care fac chestia asta sau cei care abandoneaza amenzi de le usucă buzunarele Nu mai vreau sa aud copil sau bebe devorat de haitele de hiene ferale numite maidanezi Siguranța omului e pe primul loc nu a unor patrupezi flamanzi care gata vor sa te devoreze
0
0
Felicitari,colaborati cu veterinari din oras pentru castrari.Hingherii au fost folositi de jegisii de faga si mazare,si doar s au imogatit ei.Problema se rezolva castrand.
2
0
Primarul a hotarat sa lase cainii vagabonzi pe strada. L-am ales, acum nu il mai intereseaza problema. Restul sunt basme. Rusine amirale. Inca un ucenic al lui mazare la Primarie. Pacat pentru cei care am sperat ca este posibil sa se schimbe ceva in orasul asta. Inca un mincinos la Primarie.
1
4
mai ales stapanii javrelor, zoofilii de apartament care chinuiesc bietele animale.
4
4
Felicitari,si iubitorii de animale plates taxe si ei au drepturi.tratati uman acesti caini,castrati i ,incurajati adoptia,reconstruiti ecarisajul.ne am saturat de hingheri milionari in euro pe banii nostri!
7
1
pri si toti care comentati ca el -- mai duceti-va DRACULUI
1
2
Da Primarul merge cu garzile.nu vede toate mizeriile si nici nu il fugaresc caiinii atat de iubiti de el.Amirale ai viate de caine de la Academie.
0
5
primaria nu are treaba cu cainii ba io sunt amiral eu am treaba cu pestii nu cu cainii
1
4
in Romania oamenii au viata de caine,spunea cineva ce locuia pe strada Catzelu
1
0
niste imbecili cresc la parter o javra care latra tot timpul.nu am cum sa.i dau o caramida in cap,poate il racoresc cu ceva carne cu sticla!!!
0
8
Ce este mai periculos: un caine flamand sau un caine hranit? Ce este mai periculos: un caine sau un om?
4
1
Ce rasa e cel din
4
0
Sa isi asume raspunderea in tribunal daca cineva e muscat de caine! La ordinul lui, handicapat ce esti tu faci abuz
8
11
De acestri ciini sa se ocupe ONG-urile si nu primaria.Eu ca si alti concitadini ne-am cam saturat sa calcam in cacat de ciine pe strada si in alte locuri.
7
13
Sugi pula ba lake ca nu calci in cacat de maidanez pe afara. Calci in cacat de caini ratati precum stapanii lor care isi scot javrele afara si caca si pisa trotuare roti de masini iar muistii de stapani nu strang cacatu. Mars javro
16
4
cani sunt bolnavi de COVID,,TRANSMIT BOALA ,,TREBUE JUPUITI.
3
17
cainii nu sunt leul lui dani mocanu, aia de reclama sunt niste jigodii, boala se cheama cinofobie si se trateaza..
8
5
NU MAI VREAU SA CALC IN KKT DE CAINE!!!
19
13
faceti o fabrica de manusi si nu va mai luati dupa toate babele isterice
11
12
Lasati cainii in pace salbaticilor
16
23
Relu, numele tau nu e un nume de inginer spatial, iti intelegem nivelul si daca nu atragi atentia, dar totusi ascuns in spatele unui cont chiar si lichelele de 2 bani ca tine ar trebui sa aiba putin respect de sine.
18
5
Moarte cainilor maidanezi, makidonilor si tiganilor.
20
22
In strainatate, dupa un anumit timp, daca cainii nu sunt adoptati sunt eutanasiati.
23
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212