REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SPIRITE ÎNCINSE la MEDGIDIA, în cazul tânărului înjunghiat de socru! Soţia a cerut ORDIN de PROTECŢIE!

SPIRITE ÎNCINSE la MEDGIDIA, în cazul tânărului înjunghiat de socru! Soţia a cerut ORDIN de PROTECŢIE!

Replica API 24 octombrie 2017 | 00:00 568

Înjunghiatul, dat afară din casă

Înjunghiatul, dat afară din casă

Scandalul a continuat la Medgidia, în cazul tânărului (Florentin Caraș) care a fost înjunghiat de socru (Petrică Mușat). Se pare că a ieșit din spital, iar circul a continuat cu soția, care vrea să divorțeze, acesta fiind și motivul din pricina căruia a izbucnit scandalul care s-a lăsat cu lovituri de cuțit. Acum, femeia a cerut ordin de protecție, iar Florentin Caraș, care este angajat la Penitenciarul Poarta Albă, a fost dat afară din locuința comună.

Amintim că totul s-a petrecut pe 3 octombrie, în jurul orei 11.00, într-un apartament din municipiul Medgidia. Conflictul spontan ar fi avut loc între un bărbat în vârstă de 64 de ani, Petrică Mușat, şi doi tineri, Florentin Caraș, de 29 de ani (ginerele lui Mușat) și fratele său. Ultimele două persoane ar fi fost înjunghiate cu un cuţit. Mai exact, nefericitul eveniment a avut loc într-un apartament situat la etajul 1, pe strada Independeței din localitate, care i-ar aparține lui Florentin și soției sale (fiica agresorului). Scandalul a izbucnit spontan, iar bărbatul și-a chemat și fratele, Victor. Unele dintre zvonuri s-au referit la faptul că soția lui Florentin ar fi avut o relație cu un alt bărbat, iar soțul a aflat și de aici a pornit scandalul. Fata și-ar chemat tatăl, pe Petrică Mușat, iar soțul și-a sunat fratele. Tot anumite persoane din anturajul familiei susțin că Petrică și-a dorit mereu un ginere cu funcție și astfel ar fi încurajat-o pe fiica sa în relația extraconjugală și s-ar fi ajuns până în punctul în care aceasta a cerut divorțul. Astfel, spiritele s-au încins, au curs jignirile, probabil că s-a adus în discuție și partajul, iar vârstnicul și-a ieșit din fire, a pus mâna pe un cuțit și le-a aplicat celor doi tineri mai multe lovituri. Petrică Mușat a fost arestat preventiv, însă se pare că scandalul a continuat întrucât soția lui Florentin, care este angajat al Penitenciarului Poarta Albă, a cerut ordin de protecție. Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Medgidia, pe 19.10.2017, iar pe 20 octombrie, magistrații au decis: ”Admite cererea având ca obiect ordin de protecţie formulată de reclamanta C. N.A., în contradictoriu cu pârâtul Caraş Florentin. Dispune emiterea ordinului de protecţie, cu caracter provizoriu, împotriva pârâtului Caraş Florentin şi în favoarea reclamantei până la soluţionarea dosarului de divorţ înregistrat sub nr.8846/256/2017 al Judecătoriei Medgidia, dar nu mai mult de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin. Dispune reintegrarea reclamantei în locuinţa familiei”, potrivit minutei judecătorești.

Angajatul din cadrul Penitenciarului Poarta Albă pus să părăsească apartamentul

Așa cum bine se poate observa, femeia a depus deja cererea de divorț, care a fost înregistrată la Judecătoria Medgidia pe 5 octombrie anul curent. Totodată, magistrații au decis ca el să părăsească locuința comună și să nu se apropie de femeie. ”Instituie în sarcina pârâtului Caraş Florentin următoarele obligaţii: să evacueze temporar locuinţa familiei situată în municipiul Medgidia; să păstreze faţă de reclamantă o distanţă minimă 50 de metri; să nu o contacteze pe reclamantă, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod. Dispune luarea următoarelor măsuri de control al respectării ordinului de protecţie şi pentru prevenirea încălcării acestuia: pârâtul se va prezenta o dată pe lună, în perioada 25-30 ale lunii, la Poliţia municipiului Medgidia, competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecţie; pârâtul va da informaţii Poliţiei municipiului Medgidia cu privire la noua locuinţă, de îndată după punerea în executare a prezentului ordin”, se mai arată în minută. Cât despre dosarul în care este victimă, Florentin s-a constituit parte civilă, alături de fratele său, Victor. Petrică Mușat a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 19.10.2017.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa te astepti de la niste tigani? Si aia o balena urata amorezata. Oare ce ara in capul aluia care umbla cu ea?Tiganii fac tiganiada.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218