REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spitalul Clinic CF Constanţa are din nou manager! Iată despre cine este vorba!

Spitalul Clinic CF Constanţa are din nou manager! Iată despre cine este vorba!

Replica API 23 februarie 2018 | 00:00 1261

Spitalul Clinic Căi Ferate (CF) Constanța are, în sfârșit, manager! Cei din Ministerul Transporturilor, căruia îi este subordonată unitatea spitalicească, au apelat la o „cunoștință” mai veche, dacă putem spune așa. Astfel, începând cu 15 februarie a.c., mai marii de la ministerul de resort au împuternicit-o în fruntea spitalului din Constanța pe dr. Sirma Tomoș, cea care a mai deținut această funcție și în perioada 2016 – 2017, înainte ca în fruntea spitalului să fie împuternicit dr. Stelian Paris.

Dr. Sirma Tomoș face echipă cu dr. Irene Rășanu, împuternicită director medical, și ec. Valerica Constantin, împuternicit director financiar contabil.

Reamintim că activitatea unității spitalicești a fost îngreunată, după ce, aproape 15 zile, spitalul nu a avut manager, după ce Ministerul Transporturilor a decis să-l schimbe din funcție pe dr. Paris, iar următorul căruia i s-a propus funcția, Marian Cîciu, și-a dat demisia din funcție după numai câteva zile.

În altă ordine de idei, nu se poate să nu remarcăm cât de „secretoși” sunt cei de la Ministerul Transporturilor cu privire la informațiile de interes public. De exemplu, la solicitarea „Replica de Constanța” de a preciza în ce împrejurări s-a decis demiterea din funcție a dr. Paris și cine deține funcția de manager a Spitalului Clinic CF Constanța, ni s-a indicat să transmitem o solicitare scrisă. Solicitarea a fost transmisă pe 7 februarie a.c.; nici până la această dată, Ministerul Transporturilor nu a reușit să pună pe hârtie trei nume...

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ma de la Replica ca sunteti o adunatura de prosti! Ce sa va raspunda MT? Ca voi media habar nu aveti pe ce lume traiti?
0
2
sa il numesca si acolo pe vanicul GRASA CATALIN sluga PSD ca de a terminat jud Cta sa il temine si pe acesta.Luaias fata in penis
6
3
Aceasta menajera este investita pentru a ascunde furturile facute de a lungul timpului de mafioti
3
2
Du te draq de nesimtit
1
1
Spitalul Armanesc Constanta, dar nu stiu sa guit in limba lor, Ce ma fac?
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108