REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SPITALUL JUDEŢEAN achiziţionează ECHIPAMENTE pentru clinica de CHIRURGIE

SPITALUL JUDEŢEAN achiziţionează ECHIPAMENTE pentru clinica de CHIRURGIE

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 1269

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanța intenţionează să achiziţioneze în perioada următoare mai multe echipamente noi, necesare pentru dotarea Clinicii de Chirurgie cardiovasculară. Valoarea totală estimată a contractului depăşeşte suma de 2 milioane de lei, potrivit anunţului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Mai exact, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” Constanţa doreşte dotarea Clinicii de Chirurgie cardiovasculară cu aparatură nouă ce include un aparat de ciruclaţie extracorporeală, o masă de operaţie pentru chirurgie cardiovasculară, un system format din lampă scialitică cu led-uri, cu două cupole, o cameră video full HD, aparat de asistare a funcţiei cardiace şi pulmonare de tip ECMO. Toate aceste echipamente valorează în total suma de 2.537.815.1 lei, fără TVA.

Detalii ale contractului de achiziţie

Potrivit anunțului publicat pe SEAP, garanţia de participare la licitație însumează 1% din valoarea fără TVA a celui mai mare contract subsecvent pentru fiecare LOT ofertat. Ofertanţii nu trebuie să se regăsească în situaţiile prevăzute la art.164, 165, 167 şi 60 din Legea nr. 98/2016, privind achiziţiile publice. De asemenea, ofertanţii trebuiă să aibă certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuţiilor la bugetul local sau de stat, la momentul prezentării ofertei. În plus, aceştia trebuie să prezinte Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Teritorial, din care să rezulte că operatorul economic este legal constituit, că nu se afla în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului.

Cine este eligibil

Ofertantul câştigător va fi desemnat în urma aplicării tuturor factorilor de evaluare conform paşilor expuşi în documentaţia de atribuire. În situaţia în care doi sau mai mulţi ofertanti situaţi pe primul loc au acelaşi preţ, autoritatea contractantă va solicita reofertarea prin intermediul SEAP şi va solicita ofertanţilor aflaţi în această situaţie să transmită în format electronic în SEAP o nouă propunere financiară. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 octombrie, ora 15:00.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Licitatie cu dedicatie - la specificatiile cerute exista o singura firma, abonata la SCJU care poate oferi aparatele. Verificati tunurile acum pe final de mandat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614