REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SPITALUL JUDEȚEAN va face față VALULUI 5?

SPITALUL JUDEȚEAN va face față VALULUI 5?

Replica API 8 ianuarie 2022 | 12:53 1919

Vine valul 5! În acest sens, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei este în căutarea unei societăți pentru furnizarea materialelor sanitare și consumabile pentru Unitatea de Primiri Urgențe și SMURD împărțite în 14 loturi. Mai exact, este vorba despre diverse aparate și produse medicale. Pentru această achiziție unitatea medicală pune la bătaie peste 9 milioane de lei.

Spitalului Județean Constanța a lansat o achiziție publică pentru furnizarea mai multor materiale sanitare și consumabile pentru UPU-SMURD ce sunt împărțite în 14 loturi. Valoarea maximă estimată a contractului este de 9.709.080,00 lei.

Ce produse vor fi achiziționate?

Conform Serviciului Electronic de Achiziții Publice, licitația prevede achiziționarea următoarelor: gulere cervicale; consumabile intubație oro-traheală; pachet tratament de urgență arsuri (comprese+spray); set de aspirație tip Yankauer; sistem C-PAP cu conexiune directă și posibilitate de nebulizare; sistem administrare oxigen - canulă nazală; set Resuscitare (balon Ruben cu masca și rezervor de oxigen) reutilizabil; pachet consumabile defibrilator Lifepack 15; pachet consumabile monitor/defibrilator Corpuls 3; pachet consumabile aspiratoare portabile; pachet consumabile ventilator ZOLL EMV+; pachet consumabile defibrilator ZOLL X series; dar și altele.

Contractele subsecvente acordului cadru se vor încheia lunar, la începutul fiecărui an până la aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța și maxim pe o perioadă de 8 luni ulterior aprobării acestuia.

Cine poate decide în cadrul acestui contract?

Persoanele cu funcții de decizie sunt: manager – Ec. Ionescu Ionut-Cornel, director Financiar Contabil - Ec. Munteanu Natalia, director medical - Dr. Prazaru Marius Dragos, director îngrijiri - As. licențiat Mihăilescu Petruș, Medic Primar Medicină de Urgență - Șef Secție UPU-SMURD - Rodica-Olimpia Tudoran, Dr.Mihalache Valentina – Medic Specialist UPU, Dr.Radu Mihaela – Medic Specialist UPU, As.Medical principal UPU – Rarita Enache, As.Grecu Ecaterina – UPU; dar și alții.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
valul 5 e o vrajeala din pix a celor platiti pentru asta, s-a cam prin toata lumea!!
1
0
spitalul va face fata,morga nu
0
2
ba puturosilor bine platiti,citva trebuie sa reparati instalatia electrica,abagati ventilatie si sa varuiti ca sa.i dati drumul la infectioase?competentilor!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218