REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Spitalul Municipal Medgidia a primit ajutoare de la Crucea Roșie din Germania

Spitalul Municipal Medgidia a primit ajutoare de la Crucea Roșie din Germania

Replica API 18 septembrie 2015 | 00:00 89

Mobilier și bunuri donate

Mobilier și bunuri donate

Spitalul Municipal Medgidia se află într-o continuă modernizare. În ultimii ani au fost renovate mai multe secții, Ambulatoriul va fi reabilitat complet, iar mobilierul din saloane va fi din nou înnoit, datorită sprijinului constant pe care instituția îl primește din partea celor de la Crucea Roșie din Germania. Reprezentanţii asociaţiei au adus un nou transport de mobilier și bunuri donate spitalului. Începutul săptămânii a fost unul deosebit de important pentru spital. Se fac ultimele pregătiri preliminare demarării lucrărilor de reabilitare a Ambulatoriului, cabinetele medicale ale doctorilor din policlinică au fost relocate în spital și în clădirea unei foste clinici private, și, pe lângă acestea, voluntarii de la Crucea Roșie Germania au făcut o nouă vizită la Medgidia.

Aceștia au adus cu ei un nou transport de mobilier și bunuri, pe care le-au donat spitalului. La fel ca și în luna martie, voluntarii au donat paturi, saltele, mese, scaune rulante, toate aflate în cea mai bună condiție. Ieri, cei patru reprezentanți ai Crucii Roșii, împreună cu managerul spitalului, dr. Stere Bușu, au fost invitați la primărie de către primarul Marian Iordache, care a dorit să își arate recunoștința față de inițiativa de a veni în sprijinul sistemului medical din Medgidia. „Este a treia oară când Crucea Roșie Germania vine în sprijinul nostru și suntem onorați atât de prezența lor la Medgidia, cât și de grija pe care voluntarii o acordă fiecărui transport în parte”, a declarat primarul Marian Iordache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272