REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SPITALUL privat EUROMATERNA se EXTINDE

SPITALUL privat EUROMATERNA se EXTINDE

Replica API 23 februarie 2021 | 23:01 2571

Spitalul Privat de Obstetrică și Ginecologie Euromaterna se extinde. Acesta a primit undă verde de la Primăria municipiului Constanța luni, 22 februarie 2021, pentru extinderea imobilului existent cu funcțiune de birouri. Autorizație de construcție emisă are rolul de a modifica proiectul autorizat cu numărul 1734/10.11.2016. Mai exact, pentru ,,Extinderea imobilului existent - Spital Clinic cu un corp administrativ parter, cu funcțiunea de birouri, supraetajarea imobilului existent - corp zonă conferință pentru funcțiunea reanimare” prin realizarea a două spații tehnice la demisol, amplasare generator electric exterior, modificare fațade și amplasare puț alimentare cu apă menajeră.

Corp administrativ nou

Cunoscutul spital privat de obstetrică şi ginecologie Euromaterna se modifică: va avea un corp administrativ nou, fațade noi dar și un puț de alimentare cu apă menajeră. Lucrările vor fi edificate pe strada Ștefăniță Vodă, numărul 32, la sediul spitalului privat.

Valabilitatea autorizației de construcție cu numărul 228 este de 12 luni.

Despre Spitalul Privat Euromaterna

Spitalul de ginecologie și obstetrică Euromaterna asigură asistența medicală femeilor gravide și nou-născutului sănătos, dar și celor cu risc crescut, având capacitatea de a rezolva întreaga gamă de patologie specifică, asistență medicală ginecologică în cazuri complexe, precum și în domeniul diagnosticului și tratamentului infertilității prin tehnici de reproducere asistată. Oferă multiple facilități de diagnostic și tratament. Directorul General al clinicii Euromaterna este dr. Rusa Ion Marius.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nasterea la marele spagar al orasului ca din ce bani si a tras clinica? apoi investigatiile dupa nastere se fac in sistemul de stat ca e moka pt ca medicul care a facut nasterea la mafiotul privat Rus lucreaza si in sistemul de stat, asa se capuseaza sistemul in detrimentul acestor banditi, d aia sistemul de stat arata cum arata, ca sa profite privatul, baiii, n ai murit ma de Covid? Spagarule
1
0
Puscarie nu spital!
1
0
Saracilor, dati la cotetul asta 6000-8000 de lei cand la Portland Maternity la Londra poti naste si cu 30000 de lire. Ce prosti sunteti!
2
2
astia de la privat nu doar ca iau bani de la clienti, dar iau bani si de la stat, ca multi care se interneaza acolo merg cu trimiteri care sunt decontate de CNAS, adica statul in loc sa bage banii aia in spitalele de stat le baga in cele private si uite asa astia de la Euromaterna sunt la a 3a extinere si statul nu reuseste nici macar reabiliteze propriile spitale si astia de la privat reusesc sa se tot extinda
11
1
Pai cun mama naibii, daca cumpeei copulul cu 2000 eurasi, cred si eu. Te tine maxim 2 zile si te uscheste acasa, dar daca sunt probleme te cheama la spitalul judetean ca acolo e moka!!! Banii merg la jmecheri!!! Asa functioneaza tot sistemul medical privat. Banii la privat si probleme la stat!!!
10
1
Se stie ca modelul asta de bmw se fura in mod frecvent, dar sa furi tu o Dacia ... pai faci de ras breasla hotilor de masini.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108