REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sport în familie, distracție și voie bună, la Năvodari! Video

Sport în familie, distracție și voie bună, la Năvodari! Video

Replica API 9 mai 2022 | 19:16 2921

Activitățile fizice sunt excelente izvoare de sănătate și energie indiferent de vârstă, iar practicarea sporturilor în familie ar trebui să devină o frumoasă obișnuință pentru toată lumea. De această părere a fost și viceprimarul orașului Năvodari, Costel Aurelian Dumitrașcu, la inițiativă căruia Primăria Năvodari a organizat evenimentul ,,Sport în familie!” Un eveniment special pentru copii, bunici, părinți, frați și surori. Încă de la primele ore ale dimineții, copii, de toate vârstele și nu numai, au luat cu asalt zona Alezzi din Mamaia Nord. Evenimentul a fost presărat cu multe activități, premii, dans și voie bună.

La inițiativa viceprimarului Costel Aurelian Dumitrașcu, Primăria Năvodari a organizat în cursul zilei de duminică, 8 mai a.c., un eveniment special pentru copii, adolescenți și părinți, numit ,,Sport în Familie”. Încă de la primele ore ale dimineții, copii, de toate vârstele și nu numai, au luat cu asalt locul unde s-a desfășurat evenimentul, și anume în zona Alezzi din Mamaia Nord.

Evenimentul s-a desfășurat între orele 10:00 – 17:00, pe strada Prelungirea D13 (zona Alezzi) și pe plajă și a constat în activități sportive multiple, precum: baschet, fotbal, rugby, volei, handbal, tenis cu piciorul, pe plajă sau bitum, dar și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box. Evenimentul a fost unul de succes, iar viceprimarul a declarat, pentru Replica de Constanța, că astfel de competiții vor va avea loc din ce în ce mai des.

În deschiderea evenimentul toți participanții au fost chemați la fitness

Dimineața a început în forță, înviorarea fiind făcută de instructorul Alina Drăgan, de la sala Aly Fitness din Năvodari. După aproape o oră de aerobic intens și ritmat, oamenii au trecut la un alt program, și anume la zumba.

Activitățile au continuat pe nisip

Începând cu ora 12:00, copiii și părinții au fost invitați să participe împreună la activități sportive multiple - pe plajă ori pe bitum (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul, traseu biciclete - unde casca e obligatorie), fiind pregătite și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box.

Distracția a continuat și pe plajă, acolo unde copiii au putut participa la meciuri de volei, handbal și fotbal pe nisip. La doar câțiva pași, cei mici au intrat în lumea impresionantă a luptelor libere pe plajă.

Cei prezenți au participat la tombole și concursuri

Toți copiii, începând cu vârsta de 6 ani, prezenți la evenimentul ”Sport în familie” au putut participa la tombole și concursuri cu premii. Premiile atractive și-au așteptat nerăbdătoare câștigătorii.

Au fost puse la bătaie 400 de bilete de intrare în parcul acvatic JT Water Sports, 500 de rucsacuri sportive, articole sportive: mingi de handbal, baschet, volei, fotbal, rugby; porți handbal și fotbal; coș de baschet; genunchiere volei, mănuși kempo și de box, pantofi de lupte, kimono pentru judo și medalii.

Evenimentul ,,Sport în familie”, organizat la ințiativa viceprimarului orașului Năvodari

Evenimentul ”Sport în familie” a fost organizat de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu CS Navodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Family Runners, Heaven, având alături sponsori importanți: Decathlon, JT Water Sports, Kangen Center Dobrogea și MiniFarm.

Costel Dumitrașcu: ,,Sport în familie”, eveniment dedicat năvodărenilor

Am stat de vorbă și cu viceprimarul orașului Năvodari, care le-a transmis tuturor năvodărenilor că astfel de evenimente vor avea loc din ce în ce mai des. ,,”Sport în familie”, de ce sport în familie? După cum se vede, avem foarte mulți năvodăreni pașionați de sport, numai la clubul sportiv avem peste 800 de copii înscriși. Astăzi (8 mai 2022 – n.r.) este despre părinți și copii, ne dorim să practicăm sport împreună, nu este vorba de competiție, ci vrem doar să ne simțim bine împreună, jucăm familii versus familii. Toate premiile se dau la tombolă, toți au șanse egale. Alături de noi am atras și sponsori importanți.

Îmi doresc ca acest eveniment să devină o tradiție pe termen lung. Părerea mea este că este un real succes. Nu am mai spus-o până acum, dar îmi doresc ca pe tot timpul verii să avem astfel de evenimente. Într-o zi de weekend o să blocăm centrul orașului Năvodari și ce se întâmplă aici, se va întâmpla și acolo.

Năvodărenii simt nevoia de sport și de cultură, tocmai de aceea astfel de evenimente vor avea loc pe tot parcursul verii.”, a declarat viceprimarul orașului Năvodari, Costel Aurelian Dumitrașcu, pentru Replica de Constanța.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218