REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Sportiva din Valu lui Traian care a căzut ca secerată pe stradă în timp ce alerga, înmormântată!

Sportiva din Valu lui Traian care a căzut ca secerată pe stradă în timp ce alerga, înmormântată!

Replica API 30 ianuarie 2019 | 01:36 614

Tânăra de 27 de ani, Albertina Narcisa Coșbac, sportiva care a murit în timp ce alerga, condusă marți, 29 ianuarie, pe ultimul drum de familie, prieteni și cunoscuți. Toți cei care au iubit-o, dar și persoane care nu au cunoscut-o, însă au rămas impresionați de tragedia prin care trece familia fetei, au venit la biserica din localitatea Valu lui Traian pentru a-i aprinde o lumânare.

Albertina era cunoscută ca fiind o fată ambițioasă, mereu zâmbitoare, bine dispusă, care nu se dădea în lături de la provocări. Îi plăcea sportul, îi plăcea să alerge, spun apropiații, motiv pentru care de-a lungul anilor a participat la numeroase competiții.

Intenționa să își schimbe cariera, să dea examen la Academia de Poliție – ea fiind absolventă a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și angajată în cadrul Șantierului Mangalia -, motiv pentru care se pregătea pentru proba de educație fizică. Sâmbătă seara, a plecat de acasă cu gândul să alerge în jur de 10 kilometri. Nu ar fi fost o provocare prea mare, mai spun apropiații, căci a alergat mult mai mult în alte ocazii, inclusiv întreaga distanță de la Valu lui Traian până la Mangalia.

Ce s-a întâmplat, însă, sâmbătă seara, trebuie să stabilească specialiștii. În jurul orei 19,00, trecătorii au văzut-o cum, la un moment dat, a căzut pe trotuar, pe Calea Dobrogei, ca secerată. Imediat, a fost solicitat sprijinul cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, dar manevrele de resurcitare realizate de acestea au rămas fără răspuns.

Duminică, 27 ianuarie a.c., medicii legiști constănțeni au realizat necropsia, dar nu au reușit să stabilească cauza decesului. Drept pentru care, cauza este în continuare „neprecizată”, specialiștii așteptând rezultatul investigațiilor de laborator pentru a preciza ce anume a dus la moartea tinerei.

Cel mai probabil, spun specialiștii, cauza a fost de natură cardiologică, fie în urma unei afecțiuni congenitale rămase nediagnosticată, fie în urma unei dereglări hormonale tiroidiene sau chiar din cauza unei afecțiuni pulmonare netratate corespunzător.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Escu, pana una alta, ma-sa a pupat-o pe fii-sa rece. Mai bine sa o pupe pe ea, decat pe altcineva. Cine a pus-o sa dea la militie? Au ajuns-o blestemele.
1
0
Pentru toti care injura sau critiva morti as putea sa soun sa te pupe mata rece dar nu fac asta totusi nu var strica un control neurologic sunt multi oameni bolnavi dar nu stiu. Despre fata pot spune doar dumnezeu sa o ierte
1
2
Pentru boss- ul curului de mai jos... Cat de prost poti sa fii ??????
2
1
copil frumos suflteul tau sa-mi fie pavaza si sa -mi fi ajutor,Dumnezeu sa te ierte,amin
2
1
Bine ba postacilor admiratori de cururi alergatoare pentru academie.Acum de ce nu plangeti si scrieti comentarii?Plangeti,s-a pierdut candidata tuturor academiilor!!!!chiar nu realizati ce inseamna acadamia?cu probleme congenitale si absolventa?!Stia ca are stari de lesin si mai indraznea sa intre in programul altei academii.Pai orice efort fizic o scotea de la program.abtineti-va de la ...corectitudine ca macaniti.
2
10
Rusine sa va fie pt comentariile postate.A murit un copil nevinovat. Condoleante familiei si multa putere. De uitat nu o vor uita niciodata, parintii.
10
2
Probabil vorbesti de curva de ma-ta?!
6
3
Pacat de ea! Si pacat de voi! Mult venin si multe frustrari aveti voi, dragi postaci! Dumnezeu sa o odiheascaodiheasca si multa tarie sufleteasca familiei ei!
12
2
Deci psd e de vina! Doi limbrici 16:06 si 15:32 au gasit vinovatul universal.Psd e de vina ca i-a basculat ma-sa in gard la pnl?!
1
7
O curva prosta
2
32
Fata aia, vecina mea ! Alerfa 10-12 km pe zi ! Intru n timp in care nu reusesc baietii care intra la academie sa il faca, asta da dovada de faptul ca se intra cu spagi, pile, tuti mm in gat, stii tu cine era fata si cu ce se ocupa ! Rasa n gat sa va ft !ca pe voi nici moartea nu va mai sperie ! Rasa n gat ! Mu.e psd !
11
11
bai cacatule cu academia, pibul e la hotii tai pesedei asa ca nu-l mai cauta pin cimitire ! Sa ne lingi la toti cacatul animal pesedeu ce esti !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
14
10
Specialistii spun ca cel mai probabil nu se stie cum jongla fata cu academiile militare ale tarii.La una a putut,la alta nu...si probabil fata alerga de la o academie la alta pana iesea la pensie.Dar ea ce lucra? Competenta academiilor! Daca ar face toti absolventii asa turism academic se duce PIB ul tarii consumat pe alergatoare.
9
24

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272