REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sportivii din Kogălniceanu au câştigat Cupa României la taekwondo

Sportivii din Kogălniceanu au câştigat Cupa României la taekwondo

Replica API 28 noiembrie 2017 | 00:00 519

Ei merită sprijinul administraţiei locale:

Ei merită sprijinul administraţiei locale:

sursa foto taekwondo.org

Încă de la începutul primului mandate de primar, Ancuţa Belu a dat asigurări că va sprijini sportivii din comuna Mihail Kogălniceanu. De altfel, tinerii din Kogălniceanu merită tot sprijinul administraţiei locale, ei dovedind că au mare dragoste faţă de sport. De dată recentă, CSC Mihail Kogălniceanu, coordonat de antrenorul Laurenţiu Palangă şi instructorii Anda Badea şi Marian Olteanu, a reuşit performanţa de a se clasa pe locul 1 pe cluburi, după numărul de medalii.

Mai exact, în perioada 17-19 noiembrie, au avut loc la Braşov întrecerile Cupei României la taekwondo WT. La startul acestei competiţii, s-au prezentat circa 500 de sportivi reprezentând 26 de cluburi din Bucureşti, Botoşani, Iaşi, Galaţi, Focşani, Slatina, Târgu Mureş, Miercurea Ciuc, Târgu Ocna, Cluj şi Constanţa. Din partea CSC Mihail Kogălniceanu au fost prezenţi 29 de sportivi cuprinzând toate categoriile de vârstă înscrise în concurs şi a reuşit să cucerească nu mai puţin de 19 medalii (două de aur, opt de argint şi nouă de bronz).

Iată sportivii care au urcat pe podium: locul 1 - Alexandra Coteţ (juniori), Maria Rusu (cadeţi); locul 2 - Elena Pavel (seniori), Andreea Mocanu, Anca Mihăilă (juniori), Laura Aldea, Denisa Gheondea, Sergiu Gheondea, Cristian Ciortescu (cadeţi), Andra Vintze (copii); locul 3 - Teodora Grădinariu, Cristina Pâslaru, Mihaela Dumitraşcu (juniori), Ştefania Popa, Vasilică Decusară (cadeţi), Ioan Diaconu, Cristina Olteanu, Fabian Bujanschi, Alexandru Negruţ (copii).

„Mulţumim pe această cale consiliului local şi doamnei primar Anca Belu, din Mihail Kogălniceanu, dar şi domnului Dumitru Timofte, de la Nicolae Bălcescu, pentru tot sprijinul acordat sportivilor participanţi la această competiţie”, a declarat antrenorul Laurenţiu Palanga, la revenirea acasă. El a adăugat că şi-ar fi dorit un singur lucru în plus: un echipament sportiv mai performant.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Primarului, pacat de cumnatul ala curvar de o reguleaza pe nevasta politistului si te face de rusine.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102