REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sportul poate dăuna grav sănătăţii! Sală de bowling „căptuşită” cu mucegai: „Simţeam că nu pot să respir!”

Sportul poate dăuna grav sănătăţii! Sală de bowling „căptuşită” cu mucegai: „Simţeam că nu pot să respir!”

Replica API 27 martie 2017 | 08:32 268

Vă bateţi joc de clienţi?!

Vă bateţi joc de clienţi?!

Atunci când vremea nu ţine cu ei, constănţenii preferă să petreacă timpul liber în spaţiile recreative din judeţ. Dat fiind faptul că weekend-ul care tocmai ai trecut a fost unul ploios, un constănţean s-a decis să intre într-o sală de bowling din staţiunea Saturn. Ce a văzut acolo l-a determinat să ia atitudine şi să facă publice condiţiile pe care sala cu pricina le pune la dispoziţia clienţilor!

Sălile destinate activităţilor sportive nu sunt ocolite de constănţeni, iar pe o vreme mohorâtă cu atât mai mult. Un constănţean dornic de joacă s-a decis să-şi petreacă câteva ore într-o sală de jocuri tip bowling, billiard şi tenis de masă din staţiunea Saturn. Ce a constatat acolo l-a revoltat şi l-a determinat să facă publice condiţiile care, spune el, sunt inumane. „Vreau sa aveţi în vedere bowlingul dintre Mangalia şi Saturn. Am fost ieri (25 martie a.c.) şi sunt revoltat. Reprezintă un pericol din cauza aerului îmbâcsit de mucegai care te izbeşte încă de la intrare. Cel mai bine se simte în zona pistei de bowling. Pereţii sunt umezi şi apa prelinsă formează bălţi pe podea.

Pe lângă faptul că atmosfera este din anii 1980 cu echipamente şi mobilier vechi, aerul este periculos pentru sănătate. M-au usturat ochii şi aveam senzaţia de sufocare. Tavanul este ciuruit şi plouă în interior când plouă afară. Din lipsa de opţiuni şi pentru preţurile mici (10 lei - o oră de biliard) vin mulţi tineri care se expun aerului nociv. După părerea mea ar trebui închis o perioadă pentru reparaţii. Este în situaţia asta de câţiva ani şi văd că patronii nu doresc sa schimbe lucrurile investind în reparaţii”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Doru P. Se pare că în sala în care cititorul ziarului nostru reclamă toate acestea se organizează şi diverse spectacole de muzică folk ori rock. Potrivit administratorului unităţii, localul a fost văruit ultima oară în luna septembrie 2016, moment în care s-au făcut cele mai recente renovări.

„În toamna anului trecut s-au efectuat cele mai recente renovări care au constat în zugrăvit şi reparaţii. Raportul calitate - preţ este relevant, iar având în vedere că suntem singura unitate de divertisment din zonă, putem spune că este şi preferată de mulţi dintre tinerii de prin zonă. Imediat după Sărbătorile Pascale, locaţia se va închide şi se va redeschide în data de 1 iunie 2017. Ultima deratizare a fost efectatută la sfârşitul anului trecut, în luna decembrie 2016”, a precizat, de cealaltă parte, administratorul unităţii.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti reclamatie scrisa sau prin net la OPC si DSP, caci altfel aceste pu...ri nu ies din birouri sa verifice pe teren. Ei incaseaza salarii imense ca sa stea pe scaune.
2
0
amenda sa-l usture buzunarul,inchisa unitatea si pusi la cheltuiala daca vor sa mai functioneze.REMEDIEREA cat se poate de urgent astea sunt solutiile pentru dezinteresul de care a dat dovada.
2
0
Pute acolo de ani de zile. Cand pleci de acoli, hainele miros a mucegai, dar sala este administrata - patronata de niste smecheri, deci nu se va lua nici o masura.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367