REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Sporuri la minister: bonus pentru "pericol deosebit"

Sporuri la minister: bonus pentru "pericol deosebit"

Replica API 16 august 2016 | 00:00 213

Dezvoltare Regională

Dezvoltare Regională

Economica.net continuă publicarea sporurilor pe care le primesc angajaţii de la stat. Ce beneficii au salariaţii Ministerului Dezvoltării Regionale (MDRAP), ai instituţiilor subordonate şi de sub autoritatea sa. Majoritatea salariaţilor MDRAP, 226 angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi 161 salariaţi ai Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi ai Centrelor Regionale de Formare Continuă primesc lunar spor pentru condiţii de muncă vătămătoare.

Salariaţii Agenţiei Naţionale de Cadastru şi cei din Ministerul de resort care lucrează în proiecte finanţate din fonduri europene au salariul de bază cu până la 62,5% mai mare, pe perioada în care sunt implicaţi în aceste proiecte. O parte dintre angajaţii Agenţiei Naţionale de Cadastru primesc spor lunar pentru pericol deosebit. Ce sporuri primesc angajaţii Ministerului Dezvoltării Regionale (MDRAP), ai instituţiilor subordonate şi de sub autoritatea sa. Iată care sunt cele mai importante beneficii:

• Spor de condiţii vătămătoare pentru majoritatea salariaţilor MDRAP, pentru 226 angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate lmobiliară şi pentru 161 salariaţi ai Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi ai Centrelor Regionale de Formare Continuă.

• Creştere cu până la 62,5% a salariului de bază pentru angajaţii MDRAP şi cei ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate lmobiliară care lucrează în proiecte finanţate din fonduri europene.

• Spor pentru pericol deosebit, de până la 25% din salariul de încadrare, pentru 48 de angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Cadastru.

• Normă de hrană pentru o parte din personalul MDRAP, al Agenţiei Naţionale de Cadastru, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi al Centrelor Regionale de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală, dar şi pentru toţi angajaţii Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

Sursa: economica.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272