REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

”Squid Game” se întoarce! Netflix, primul anunț oficial despre sezonul 2

”Squid Game” se întoarce! Netflix, primul anunț oficial despre sezonul 2

Replica API 13 iunie 2022 | 00:00 986

Netflix a confirmat că serialul-fenomen, ”Squid Game” va avea un al doilea sezon. Anunțul companiei a fost dublat de cel al regizorului.

Ar putea fi cel mai inevitabil anunț făcut vreodată, dar acum este oficial: Squid Game va reveni pentru un al doilea sezon. Netflix a confirmat știrea duminică, oferind în același timp câteva indicii despre ceea ce va urma în drama distopică coreeană de succes.

Squid Game a devenit cel mai vizionat serial Netflix când a fost lansat în septembrie. Serialul spune povestea concurenților săraci care joacă jocuri din copilărie pentru șansa de a-și schimba viața în schimbul unor sume mari de bani.

A inspirat nenumărate meme și costume de Halloween, a dat startul vânzărilor de treninguri verzi și a scos la iveală amploarea crizei datoriilor personale din Coreea de Sud.

Duminică, scriitorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a dat câteva detalii despre cel de-al doilea sezon al serialului într-un mesaj lansat de Netflix.

Personajele Seong Gi-hun și Front Man se vor întoarce, a spus el, iar „omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, făcând referire la personajul misterios interpretat de actorul Gong Yoo.

„Va apărea și iubitului lui Young-hee, Cheol-su”, a adăugat el. Young-hee este o păpușă animatronică care detectează mișcarea care a apărut într-unul dintre jocuri – Red Light, Green Light – și a devenit rapid un simbol al serialului.

Netflix nu a spus când va fi lansat noul sezon, dar Hwang a estimat anterior că ar putea ajunge în 2023 sau 2024.

Cel de-al doilea sezon poate să nu fie sfârșitul Squid Game; în ianuarie, co-CEO-ul Netflix, Ted Sarandos a spus că „universul Squid Game tocmai a început”, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212