REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SRI avertizează: TikTok trebuie interzis

SRI avertizează: TikTok trebuie interzis

Victor ROTARU 23 iunie 2023 | 09:54 1378

Serviciul Român de Informații a adus noi argumente împotriva TikTok. Oficialii instituției susțin că toate datele utilizatorilor ajung pe serverele din China.

SRI avertizeaza: TikTok trebuie interzis

"Nu știu dacă e bine să interzicem ChatGPT. E bine să interzicem TikTok, dacă mă întrebați pe mine.", a declarat Anton Rog, directorul Cyberint SRI.

Toate datele de acolo, așa cum s-a făcut și public, ajung pe serverele din China. Și, în afara de asta, chinezii pot activa microfonul – dacă vor, camera și așa mai departe. Ei pot prin TikTok să ia imagini, audio și cei mai vor ei de acolo”, spune acesta.

Totuși, acesta precizează că AI nu este atât de periculoasă comparativ cu TikTok, ci doar are nevoie de reglementări clare.

"La ChatGPT e o tehnologie pe care o văd într-o cheie pozitivă, doar trebuie reglementată. Deci nu pot merge pe ideea de a interzice chatbot-urile AI", mai spune Anton Rog, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
problema este că serverele sunt în China. dacă erau în SUA era totul în regulă. are atâta noimă să interzici tiktok pe cât are să interzici Facebook sau Instagram. doar aplicațiile americane ne doresc binele. cele chinezești ne vor răul. asta e propaganda emisă de la cele mai înalte nivele.
0
1
UN SFAT PRIETENESC: ROMANIA TREBUIE SA INTERZICA desfasurarea de activitiati artistice, ca de exemplu concerte muzicale (sau "cantari" cum le numesc TlGANll), daca artistii au fost implicati recent in dosare penale sau daca au comis fapte penale. Deci, FARA PENALII IN FUNCTII PUBLICE si FARA PENALI IN"MEDIA ROMANEASCA"ori mediul artistic. Cu alte cuvinte, daca lNTERLOPll manelisti au comis fapte penale, sa le fie interzis a mai canta pe o perioada de minim 5 ani. Nu mai mult, nu mai putin! Caci nu putem interzice rahatul ala de"manele", desi nu e nici macar gen muzical, n-am cuvinte sa-l descriu. In democratie nu putem interzice"manelele", dar putem interzice PENALII care le canta. Interzisi pentru 5 ani si am rezolvat! Cine vrea sa mai cante, ramane in cadru legal, nu mai incalca legea, nu mai face trafic de troguri sau carne vie cum vedem ca de la manele pleaca toata PROSTITUTlA si "mafia" din Romania cu gainarii cocaIari "interlopi" si asa mai departe. Apoi copiii vor fi mai educati
23
0
TikTok-ul este destul de frumos, bine realizat si captivant. Nu poate nega nimeni asta. Nu e acelasi lucru cu privitul la fotografii pe facebook/instagram cum era pe vremuri. TikTok a facut trecerea asta la video intr-un mod mult mai placut decat celelalte. Practic, e ca trecerea de la TV alb-n***u la color, sau de la phone la smartphone. Singura MARE PROBLEMA, adica una GRAVA DE TOT este faptul ca nu mai este nevoie"sa va planteze Bill Gates cipuri si sa va urmareasca in permanenta".Nu, idiotilor!TikTok a facut-o deja!V-a scanat fata, v-a facut un portret 3D prin video, prin"filtrele"folosite de voi. V-a filmat din toate unghiurile si v-a creat un COD UNIC,un portret unic 3D pe care INTELIGENTA ARTIFICIALA il foloseste pentru a va recunoaste pe strada. Plus ca aveti in permanenta smartphone-ul cu voi, deci sunteti urmariti in permanenta. Nu mai area rost sa va spun ca au comunistii chinezii o tehnica de genul: "camList; 0 -- Back Camera; 1 -- Front Camera; takepic 1. Deci va spioneaza
25
2
AVEM IT-ist de TOP! Ar trebui sa facem o copie"MADE IN ROMANIA", caci nu e mare branza, tiktok-ul e simplu. Singura chestie care il face"popular"e ca SUNT MULTI USERI. Adica, daca tiktok e facut de chinezi, normal ca e popular pentru ca e folosit de multi asiatici (MULTI SI PR0STl! Adica un fel de cantitate, nu calitate). Este fix acelasi mod in care CHINEZA MANDARINA e cea mai vorbita limba din lume, depasind limba engleza.E logic de ce, asiaticii fiind cateva miliarde in total, nu numai in China, normal ca e cea mai vorbita. Trecand peste toate astea, oricum nu folosesc TIK-TOK decat extrem de rar si nu am cont. Insa, mi-am dat seama ca va avea succes inca din prima zi, caci combina facebook-youtube-instagram, 3 in 1. Stiam asta inca de cand voi aveati telefoane"caramizi cu butoane" si credeati ca Pamantul e plat, ori Dragnea "salvatorul Romaniei", precum multi idioti inca mai cred asta si despre putinistul George Simion. HAHAHA! Ambasada Rusiei tocmai a laudat ieri AUR si pe Simion
25
4
Se pisha cu jet pe voi. Tap. Tap.
1
15
dc sa interziceti Tik Tok ? Pentru ca spune si arata adevarul cu ce se intampla in tara si in Ucraine ?!! Cred ca iarasi cum am gresit de-a lungul istoriei si ne-am aliat cu cine nu trebuie, acum gresim la fel. O sa ne dea o mwie nato si americanii si o sa ramanem in curul gol in fata rusilor ca de fiecare data !
6
28
Google amendat in toată Europa (si nu numai) nu spionează, ci SRIiaza???!!!
8
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468