REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Stadionul din Tomis Nord INVADAT de gură cască! VIDEO

Stadionul din Tomis Nord INVADAT de gură cască! VIDEO

Replica API 28 aprilie 2020 | 00:30 3470

Inconştienţă fără limite în acest weekend în municipiu! Unii constănțeni s-au plictisit să mai stea în casă și au ieșit să dea o tură de stadion sau să mai socializeze cu prietenii. Un astfel de caz s-a petrecut în acest weekend, pe un stadion din zona Euromaterna unde mai multe persoane se bucurau de soare și de faptul că s-au revăzut cu cei apropiați.

Se pare că unii încă nu conștientizează faptul că ieșitul afară în grupuri mari de persoane este extrem de periculos acum, în contextul pandemiei de coronavirus.

Vremea frumoasă din ultimele zile i-a scos pe constănțeni din case. Astfel, peste 40 de persoane s-au strâns zilele trecute pe stadionul din zona Spitalului Euromaterna. Grupuri de adolescenți dar și părinți însoțiți de copii au ieșit să facă mișcare, parcă fără a conștientiza situația în care ne aflăm. Conform ordonanței în vigoare, este interzisă formarea de grupuri, chiar dacă ești în aer liber, și trebuie menținută distanța de minim 1,5 metri între persoane. Ce-i drept, unii respectau aceste norme însă, tinerii nu au dat doi bani pe aceste legi. Aceștia păstrau distanța dar între grupuri, nu și între persoane.

Din păcate, astfel de situaţii se regăsesc şi în alte zone din oraş. Fie că sunt copii, adolescenți, părinți sau bunici, aceștia ies zilnic la plimbare fără să ţină cont de distanţare socială şi de regulile impuse de autorităţi ceea ce este o mare greșeală, în aceste timpuri.

Vă reamintim faptul că cetățenii nu mai pot ieși din locuințe decât pentru a merge la serviciu sau pentru câteva scopuri precise și declarate în scris, într-un formular completat în prealabil. În această perioadă, Poliția, Armata și Jandarmeria fac verificări pe străzi și îi sancționează pe cei care nu sunt în conformitate cu legea.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De croncanitori nimic? Tot tie frica?
2
1
Unul din scopurile precise prevazute in declaratia pe proprie raspundere este sa desfasori activitati sportive in apropierea locuintei. Ce prevederi ale carei ordonante sunt incalcate??? La fel ca aberatia ca daca stau la 50 metri de Faleza nu am voie sa ma plimb acolo, motivatia data de Politia locala fiind ca daca ar veni toti cei care si-ar dori, s-ar aglomera Faleza....
6
0
ziarista plii
7
1
si ce plm de stire e asta
5
0
Care ordonanta obliga mentinerea unei distante de 1,5 metri intre persoane?! Articolul o fi fost scris de copilul ori nepotul ziaristei. Altfel nu-mi explic submediocritatea acestuia!
8
0
Se pare ca ai timp BERECHET pentru a sta la panda
11
0
Eu cred ca in cazul asta conducerea replica este mai vinovata decat autoarea articolului,caci daca la o postare poate sa scrie "contine caractere nepermise"si nu o publica,nu se poate sa nu stie ce articole apar in ziar.
10
0
sa stai sechestrat intr-un ap. de 40 mp e o imbecilitate crasa din partea celor care fac legi, germania are mai multe cazuri decat noi si nu a inchis parcurile, nu e atata isteri ca in romania.
11
1
IN MAMAIA, LA TABACARIE, LA LOCURILE DE JOACA INTRE BLOCURI - SE POT DA AMENZI GRASE FARA BATAIE DE CAP!
3
10
isterica dracului? V-ati invatat cu totii sa mancati cacat si sa puneti botul la toate prostiile debitate de politicieni!
16
1
cu cati bani te platesc astia?... nu de alta dar cam arunca banii...
14
1
Asta se numeste ziarista? Pare mai mult o paracioasa. Sa-i fie rusine. Mai bine sa faca un articol despre constructiile de 10-12 etaje care apar unul dupa altul pe terenul acestei baze sportive.
16
2
Se vede ca oamenii mentin distanta si probabil stau la blocurile din jur.. cine iti da tie dreptul sa ii numesti "gura casca"? Doar o alta mizerie din jurnalismul local, probabil esti invidioasa ca stai ca vita in casa la tv toata ziua.
18
1
Stau distantati unii de altii.
15
1
sa stai fara lumin asi soare in apartamente in care nu poti intoarce roaba, fara exercitiu fizic e inconstienta maxima, madama berechert
15
1
Unde vezi ma grupuri??? 40 de oameni pe un hectar de pamant?!? Cred ca si in capul tau sec e aglomeratie mai mare!
21
1
Si unde sunt grupurile mari ? Din cate vad sunt dispersati. A, scuze acum vad ca articolul este in replica
24
1
ce o sa ma rad cand nu o sa aveti loc in spital.
5
17
Bulibasa....stai cuminte!
4
6
niste prosti fac poze si alti le publica ... turnatori
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272