REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Stailer este noua modalitate de ajunge la salon, mai simplu, mai rapid

Stailer este noua modalitate de ajunge la salon, mai simplu, mai rapid

Replica API 19 mai 2021 | 00:09 1895

Cred că melodia faimoasă de la Holograf “Să nu-mi iei niciodată dragostea” ar trebui readaptată pentru femei și să fie numită “Să nu-mi iei niciodată stilistul”. Versurile se potrivesc de minune, mai ales când știi cât e de greu să găsești stilistul cu care să poți comunica fără rețineri, care să-ți înțeleagă nevoile, cerințele și care să reușească să te satisfacă indiferent de ce coafură trăsnită îi mai arăți pe telefon că ai vrea de această dată. Un stilist bun este cel ce se autodepășește constant, iar tu cu siguranță nu îți dorești servicii banale.

Platforma Stailer a fost inventată în acest scop, ca oamenii să găsească stiliștii de top din orașele Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Curând se va extinde, dar momentan locuitorii acestor orașe se pot bucura de Stailer. Sau, dacă ești în vizită și nu cunoști împrejurările, dar îți dorești servicii hair & beauty de calitate, Stailer este soluția.

Tot ce trebuie să știi despre cum se utilizează Stailer

Dacă ai un device conectat la internet și doar 5 minute disponibile, intri pe stailer.ro, selectezi filtrele de pe pagina, iar platforma îți oferă lista saloanelor disponibile din oraș. Filtrele sunt locația ta, genul feminin/masculin, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora programării. De acolo tu reduci și mai mult căutarea, fiindcă Stailer îți oferă informații esențiale ca prețul serviciului dorit, locația salonului, poze și recenziile altor clienți. După ce scanezi toate aceste informații cu privirea, ajungi rapid la concluzia finală și evident la stilistul ce ți-a captat interesul. De exemplu, dacă vrei să găsești saloane de pensat din Timisoara pentru a-ți stiliza rapid sprâncenele, ai șansa să găsești cel puțin unul disponibil în următoarele ore.

Poți să îți faci o programare rapidă, fără a fi necesar un cont. Stailer este complet gratuit de utilizat. După o primă programare prin această platformă cu siguranță te vei îndrăgosti iremediabil, datorită facilității și rapidității cu care poți merge acum la un salon.

Love at first Stailer

După prima Stailermare (Stailer+programare = LOVE), nu vei mai da un telefon către salon. Nu îți mai pierzi timpul nici energia, așteptând să fie disponibil stilistul ce-l știi tu. Acum mergi la cei disponibili în funcție de timpul tău. Fă-ți totuși un cont după prima Stailermare rapidă, fiindcă-ți va fi de folos pentru următoarele ce le vei face. Contul îți oferă acces 24/7 la agenda virtuală, unde tu îți poți gestiona programările când vrei tu, chiar și-n toiul nopții, dacă a doua zi nu mai poți ajunge la salon. Anularea unei programări este complet gratuită, nu mai trebuie să suni stilistul și să-ți ceri scuze. Astfel, oferi posibilitatea altui client de a ocupa acel loc când caută un salon pe Stailer.

Vei regăsi în universul Stailer mai toate serviciile de înfrumusețare și întreținere corporală. Stiliștii de aici se țin la curent cu ultimele tendințe ale nișei beauty și sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Salonul de infrumusetare Breathless Concept din Timișoara este unul dintre cele mai apreciate la ora actuală și adevărul e că-și merită numele cu prisosință. De cum le treci pragul, rămâi preț de câteva secunde fără respirație, ca atunci când te îndrăgostești la prima vedere.

Intră și tu pe platformă să-ți faci prima Stailermare, descoperă comorile ascunse din orașul tău, experimentează tot mai mult și găsește stiliștii ce-ți vor deveni parteneri de încredere.

Pentru informații suplimentare poți scrie la support@stailer.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614