REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

STÂLPUL din MIJLOCUL drumului, de pe vremea lui FĂGĂDĂU, va fi MUTAT!

STÂLPUL din MIJLOCUL drumului, de pe vremea lui FĂGĂDĂU, va fi MUTAT!

Replica API 9 septembrie 2021 | 09:34 2274

În plin proces de asfaltare, locuitorii zonei au sesizat prezența unui stâlp în mijlocul străzii, însă, conform Primăriei Constanța acesta va dispărea în perioada următoare pentru ca cetățenii să beneficieze de o tramă stradală conform standardelor. Despre ce este vorba mai exact? Ei bine, în trecut, când locuitorii de pe stradă nici nu visau să aibă asfalt, aceștia și-au „croit” un drum pe unde încăpea o singură mașină. Acum, municipalitatea, împreună cu cei de la Confort Urban, vor lăți strada și intenționează să o facă cu dublu sens, conform municipalității. Astfel, stâlpul de pe vremea lui Făgădău va fi istorie, întrebuințarea fiindu-i luată de cel nou, care va fi pe trotuar.

În cartierul constănțean Palazu Mare, lucrările la trama stradală sunt în toi. Primăria se ocupă, în această perioadă, de lucrările la trama stradală, efectuându-se asfaltări. Locuitorii cartierului Palazu au sesizat, însă, prezența unui „Dorel”, așa cum au spus ei. Despre ce este vorba? În mijlocul străzii Tache Ionescu tronează un stâlp de electricitate, asfaltarea făcându-se până în acel stâlp. Un alt locuitor al zonei a întrebat dacă primarul Vergil Chițac are cunoștință de ceea ce se întâmplă pe acea stradă și cum sunt efectuate lucrările.

Stâlpul va dispărea din peisaj

Ei bine, se pare că răspunsul este da, are cunoștință. Reprezentanții Primăriei Constanța ne-au declarat că acel stâlp va dispărea din peisaj, și, după cum puteți observa și în fotografii, lângă a fost deja un alt stâlp pe care vor fi mutate toate firele de electricitate. „Acel stâlp va dispărea iar firele vor fi mutate pe cel nou montat. Se vor face aceste modificări pentru că strada nu permitea edificarea a două benzi de circulație. După ce acesta va fi dat jos se vor termina și lucrările la trama stradală”, au declarat pentru Replica reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizăm că stâlpul se află acolo de mai mulți ani.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si priviti cu atentie asfaltul turnat pana la stalp de renumita firma confortabila. Oare tine un an ???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468