REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Stamate CONSTRUIEŞTE în MAMAIA, indiferent cine este PRIMAR

Stamate CONSTRUIEŞTE în MAMAIA, indiferent cine este PRIMAR

Replica API 2 decembrie 2020 | 12:45 4099

Marius Stamate este unul dintre cei mai activi investitori de la malul mării. Nu este arteră principală din municipiul Constanța, unde să nu vezi câte un bloc ce poartă amprenta societății pe care o administrează, și anume, Marco Chim. Mai nou, reprezentantul societății, investitorul Marius Stamate, a demarat procedurile privind identificarea reglementarilor urbanistice ale unui teren situat pe bulevardul Mamaia, numărul 425, în vederea construirii unui imobil S+P+4E, cu funcțiunea de vilă turistică.

Inițial proiectul a fost prevăzut cu un regim de înălțime de 8 etaje, însă din cauza neîncadrării în reglementările zonei au tot fost făcute modificări în ultima perioadă, ajungându-se în prezent la doar 4 etaje.

Nu este la prima investiţie

De precizat este faptul că societatea Marco Chim a mai derulat şi alte proiecte imobiliare, toate acestea fiind prezentate pe site-ul firmei, acolo unde sunt menţionate şi disponibilităţile – apartamentele de vânzare. Nu i-a scăpat nicio zonă importantă din oraș, iar dintre investițiile societății amintim cea din apropierea City Park sau de la intrare în stațiunea Mamaia, Pescărie. De asemenea, firma a mai ridicat blocuri pe străzile Corbului, Soveja, Adamclisi, Aurel Vlaicu.

Marius Stamate a ridicat și imobilul de 8 etaje din zona Pescărie

Marius Stamate a mai ridicat în Mamaia și imobilul din zona Pescărie, construcție de ce a stârnit nenumărate controverse, în contextul în care, se plângeau constănțenii, acesta s-a extins pe banda de circulație.

Inițial, acest bloc a fost gândit cu 5 etaje însă, ulterior, s-a obținut supraetajarea până la 8. De precizat că Marco Chim a mai derulat şi alte proiecte imobiliare, toate acestea fiind prezentate pe site-ul firmei, acolo unde sunt menţionate şi diposibilităţile – apartamentele de vânzare.

Date despre Marco Chim SRL

Societatea Marco Chim SRL a fost înregistrată la data de 23.06.1992. Sediul social al firmei se află în municipiul Constanţa. Asociatul unic al societăţii este Marius Stamate, născut în 1970, în Constanţa. Tot acesta ocupă şi funcţia de administrator al firmei, care are ca domeniu principal de activitate, conform codificării CAEN, comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un simplu turnator pe teren
0
0
Omul lui Mihai Mazare el e omu din spate
4
1
Un om muncitor care a tras ca un magarus si la sfarsitul zilei a realizat ca nimic nu a meritat, ca doar a executat ordine si ca oamenii nu mai pun botul la samsari de apartamente. Oricum, la cat are de impartit sa reziste, sunt curios cat mai sta pe piata. Smecherii dau ordin de afara, tot ce e local e muci.
1
1
Stamate riidica palate. Ce mai.
2
1
Ii sugeti stromeleagul lui Stamate!
2
4
E reclama...nu e prima dara
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614