REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

STĂNESCU de la CRUSH mai RIDICĂ un IMOBIL de 6 ETAJE lângă Scandinavia!

STĂNESCU de la CRUSH mai RIDICĂ un IMOBIL de 6 ETAJE lângă Scandinavia!

Replica API 26 august 2021 | 19:54 3332

Chiar dacă sezonul estival este punctul de a fi finalizat, acest lucru nu-i determină pe investitori să se oprească din construit. Astfel, continuă seria investițiilor imobiliare la malul mării. În acest sens, Primăria Municipiului Constanța a eliberat în cursul zilei de miercuri, 25 august a.c., un certificat de urbanism ce are ca scop edificarea unui imobil de 6 etaje cu funcțiunea de locuințe colective. Investitorul este societatea Elox Cons SRL, gestionată de Ion-Eugen Stănescu, unul dintre foștii administratori ai societății Club Crush SRL.

La Constanţa s-a tot construit în ultimii ani şi încă se construieşte. Aşa se întâmplă şi în stațiunea Mamaia, stațiune care s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp din punct de vedere imobiliar, dar și turistic. Drept dovadă, un nou bloc se va înălţa în această zonă și astfel continuă seria de investiții imobiliare la malul mării. Astfel, pe masa Primăriei Constanța a ajuns un proiect ce vizează construirea unui imobil cu regimul de înălțime D+P+5-6E retras și cu funcțiunea de locuințe colective. Astfel, societatea Elox Cons SRL a solicitat și obținut în cursul zilei de miercuri, 25 august a.c., un certificat de urbanism pentru proiectul descris anterior.

Trebuie menționat faptul că afaceristul a obținut și în luna iunie un certificat pentru acest proiect, doar că, la acel moment imobilul era prevăzut cu regimul de înălțime de D+P+5E. Imobilul ar urma să fie ridicat în stațiunea Mamaia, în vecinătatea hotelului Scandinavia.

Date despre Elox Cons SRL

Societatea Elox Cons SRL a fost înființată în anul 2021 și are sediul pe strada Ștefan cel Mare, numărul 128. Firma se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Societatea are un singur administrator, pe afaceristul Stănescu Ion Eugen.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este blocul lui feliciu si vor mai urma, Ati vrut constanta altfel!
4
2
imobiliara a cucerit Constanta. Cat o mai fi taxa de etaj, ca pe timpul lui Mazare se auzea de 10000?
5
0
Locul din fata spitalului militar cine dracului il mai ingradeste si pe ala, cum mama dracului strica si bucata aia de parculet, au aparut stalpi sa puna gard si asta este cumparator de buna credinta?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212