REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Stănescu: Gabriela Firea, pe lista PSD-PNL pentru europarlamentare

Stănescu: Gabriela Firea, pe lista PSD-PNL pentru europarlamentare

Victor ROTARU 21 martie 2024 | 00:00 211

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că Gabriela Firea se va afla pe lista comună a PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare.

Stanescu: Gabriela Firea, pe lista PSD-PNL pentru europarlamentarePaul Stănescu

El a precizat că Gabriela Firea din partea PSD şi Sebastian Burduja din partea PNL vor fi coordonatorii de campanie ai candidatului PNL-PSD la primăria Capitalei.

Stănescu este de părere că medicul Cătălin Cîrstoiu are "prima şansă" să câştige competiţia electorală pentru Primăria Capitalei pentru că este susţinut de cele două partide şi este un medic "recunoscut", care în calitate de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti "a făcut lucruri bune".

"Cred că are o problemă cu notorietatea. Mai sunt două luni şi ceva şi vom lucra intens la acest lucru", a spus Stănescu la Senat.

Stănescu a menţionat că PNL şi PSD vor decide candidaţii comuni pentru sectoarele 1, 2 şi 5 ale Capitalei cel târziu miercuri, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
c***a asta, în loc sa fie după gratii cu azilele groazei, de care nu este străina, și a găsit loc bine plătit numai ca acolo nu poți manca rahat și nu poți fura și mintii
3
0
Bai psd, cu stanescu asta va faceti penali si voi vreti sa castigati electorat???
3
0
De mult am tepuse pregatite pt amandoi, dar , nu stiu cum de scapa!
3
0
infractorii penalic are sunt la conducerea actuala stiu si pun pe liste infractorii lor,o infractoare dovedita cu rude la europarlamentare!Ba tampitilor cu matracuca ghiaarla asta anacondaasta sa si-o ia sa se spele cu ea pe p**a,sa si-o infiga ala in p**a si sa ne lase dracu cu amantele si pizdele lor promovate.Ne este scarba si lehamite numai cand o vedem. Nici peste 50 de ani nu intaram cu infractorii PSD-PNL promovati si pusi de voi in fruntea pulii.Ba voi sunteti normali la c*r?
4
0
un iinfractor ca stanescu nu e in parnaie, rromanika e tara pppwlii !!!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272