REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
16.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Starea de sănătate a fostului prefect Albu, care a PROVOCAT un ACCIDENT MORTAL, învăluită în MISTER!

Starea de sănătate a fostului prefect Albu, care a PROVOCAT un ACCIDENT MORTAL, învăluită în MISTER!

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 365

După ce a fost implicat într-un grav accident rutier, soldat cu decesul şoferului care venea din sens opus, în data de 16 februarie a.c., starea de sănătate a fostului prefect al Constanţei, Ioan Albu, este, în continuare, învăluită în mister. Reprezentanţii unităţii spitaliceşti în care se află internat nu au făcut declaraţii despre acest subiect, însă se vehiculează ca acesta ar suferi de fractură de stern şi contuzii pulmonare, cauzate de centura de siguranţă pe care o purta în timpul impactului.

După ce starea de sănătate a lui Albu va fi stabilă, acesta va fi audiat cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul.

Reamintim că potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 19.15, când un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani, cel care ar fi provocat accidentul este Ioan Albu, care se afla la volanul unui Range Rover.

Alina MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui condamnat pt crima . Mai bine patea ca poponarul ala de Razvan Ciobanu care a luat o pe camp tot cu Rover
0
2
l-am protejat
1
2
aiurea nare nimic joaca barbut cu chitoiu si iorgulescu
3
2
futu-va-n gura de nemernici,ala a omorat un om si-l tineti acolo pe motive inventate,un bolnav inchipuit care nu are nici pe dracu',dar inventati motive ca sa-l nu-l aresteze preventiv,si sa-l scapati, ca nu numai Carmen Paunescu sa fie singura care a scapat fara inchisoare dupa ce a omorat 3 oameni,adica daca s-a putut la Carmen Paunescu,de ce sa nu se poate si cu asta,s-o gasi un Dumnezeu sa faca dreptate
7
2
inca e sub tratament. cu zeama de varza!
9
2
il fac scapat si pe asta
9
2
Scapa si asta basma curata cum de altfel au mai scapat si altii din breasla lui, ai omorat un om nevinovat, mars la puscarie 25 de ani si stai acolo pana ti-o crapa ochii.
13
2
cazul va fi cercetat sub atenta supraveghere a cui stim noi cu la fel de multa seriozitate ca celebrul caz al marelui adormit la volan la semafor. traiasca ai nostri!
15
2
Dun pacate, avem destule exemple si nu ne mai mira nimic. Chitoiu, iorgulescu, huidu, nevasta lui paunescu si lista poate sa acopere spatiul acordat comemtariilor. Asta-i Romania. Nu va plangeti, ca doar din cauza voastra, cei care intoarceti capul cand vedeti o ilegalitate care nu va afecteaza personal, s-au nascut acesti monstri. Pacat ca nu s-a adeverit prima stire cu acest accident, publicat de Replica Condoleante familiei indurerate.
15
0
Zgarieturile rezultate in urma accidentului sunt serioase, asa ca va fi transferat la o clinica din Milano . Il asteapta acolo Mario Iorgulescu !
23
3
Pe tartanu asta il cauta acum psihologu. Ala de-a murit nu mai are nevoie de psiholog.
15
0
Rudele o sa ia sacosa cu bani si o sa indice si pe ceilalti membri de familie disponibili a fi victime pentru alta sacose cu bani!
9
6
Rudele ar trebui sa isi faca singure dreptate! Ucidere din culpa cand ti se rupe masina in mers cand derapezi ,etc. Cand te urci beat este crima cu premeditare sau omor calificat !
28
2
O, ce sa intelegem ca astia din neam in neam omoara pe cineva?! Atunci unul spala pacatele altuia si trebuie sa plateasca aici pe pamant intai si apoi intr-o alta lume.Numai ca aici se mai poate aranja,dar dincolo nu scapa nimeni in fata judecatii de apoi.
17
2
In anii ' 80 in timp ce conducea un Mercedes Cobra !
13
2
In 2007,varul dansului tot beat la volan,a provocat un accident rutier in care a murit atat el,cat si ceilalti 3 pasageri! Numele lui era Vladimir Albu!
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407