REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit!

Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit!

Replica API 23 august 2022 | 00:00 1517

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu s-a ameliorat. Artistul, care a ajuns cu ambulanța la spital, de la azil, se află sub tratament antibiotic cu spectru larg, dar evoluția, din punct de vedere infecțios, este proastă.

Maestrul Alexandru Arșinel nu-și revine, deși medicii fac eforturi pentru a-i ameliora starea de sănătate. Din ultimele informații pe care CANCAN.RO le are, se menține un sindrom inflamator persistent și agresiv, în ciuda numeroaselor investigații efectuate.

Marelui actor i s-a făcut o evaluare gastroenterologică extinsă, care a inclus endoscopie digestivă, fără a i se descoperi, din nefericire, sursa infecției. De asemenea, nici tomografia computerizată recent efectuată nu a identificat o cauză a sindromului infecțios.

Alexandru Arșinel rămâne, în continuare, sub supraveghere permanentă și sub terapie antibiotică amplă.

Potrivit surselor noastre, pe fișa de evaluare mai scrie că, din punct de vedere cardiologic, pacientul are antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene.

Aceste dispozitive asociază un risc major de infectare în contextul actual, motiv pentru care vor fi necesare investigații cardiologice amănunțite în perioada imediat următoare. Iar rezultatul acestora ar putea fi decisiv pentru evoluție și prognostic.

Arșinel, de la azil la spital!

Reamintim că Alexandru Arșinel a ajuns la un azil, în urmă cu aproximativ două luni, după ce ar fi acuzat o cădere psihică. Lucrurile nu au mers bine. Artistul avea să traverseze clipe de groază, iar starea sănătății sale a devenit din ce în ce mai precară.

De atunci, maestrul a fost supus zilnic consultului neurologic și i s-au schimbat, frecvent, tratamentele cu antibiotice. Ar fi fost vorba despre o infecție cu nosocomiale.

Ajungea la spital la începutul anului

Primele semne că starea medicală a lui Alexandru Arșinel nu e deloc bună au apărut în februarie, anul acesta. Actorul ajungea, într-o zi de marți, de urgență, la spital, dus cu ambulanța, după ce i s-a făcut rău în locuința lui.

A fost conștient și cooperant în timpul primului consult, de acasă, apoi i s-au făcut investigații amănunțite și a fost diagnosticat. Alexandru Arșinel a refuzat internarea și revenit acasă, conform cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un copil a murit din cazua acestui porc ce mai vrea in plus
0
0
pana si la riniki teai bagat in fata luatear dracu sa te ia de criminal, ai luat viata altuia de la rand. te astept sa vii, semnat socaciu
0
1
Nu ne intereseaza ipocritul asta, mascariciul asta. Sa plateasca pentru nesabuintele lui, hodorogul: rinichi, pensii fara numar.....etc.
1
0
Nu-i mai faceti publicitate ,o nulitate,o lichea avara , nu ne itereseaza
2
0
o tura de rinichi si de ficati nesatulului asta.
0
0
crapa dar lasa rinichii.iti ajung banii acum?
2
0
crapa dracului si lasa-ne!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108