Staţiunea Mamaia s-a transformat în şantier, în aşteptarea turiştilor
Staţiunea Mamaia s-a transformat în şantier, în aşteptarea turiştilor
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestMuncitorii pregătesc terasele pentru sezonul estival
Muncitorii pregătesc terasele pentru sezonul estival
Staţiunea Mamaia s-a transformat în şantier. La terasele din apropierea Complexului Cleopatra este zarvă mare. Muncitorii au lucrat chiar şi duminică, de Buna Vestire, să înlocuiască pavele şi să repare tencuiala căzută de pe ziduri. Sezonul estival se deschide în staţiunea Mamaia la 1 aprilie. Cel bulgăresc este deja deschis. În aşteptarea turiştilor care o să împânzească zona, muncitorii lucrează acum la foc automat să termine lucrările în timpul prevăzut. La terasa Grill House, de lângă Complex Cleopatra, se puneau pavele. Angajaţii de la Polaris ieşiseră şi ei să cureţe străzile de gunoaie şi să măture aleile. În zonă era forfotă mare. La ceva metri distanţă de Complex Cleopatra, mai mulţi lucrători vopseau de zor băncuţele de la fosta terasă "La balansoare", aflată în administrarea hotelului Bavaria Blu Hotel. "Se fac lucrări de igienizare, reparaţii, se vopsesc porţiuni din terasă. Urmează să pregătim şi mobilierul pentru turişti", ne-a declarat Paul Dumitrache, administratorul terasei. Şi restaurantul din spatele hotelului Dacia Sud a intrat în reabilitare. Lucrările sunt prevăzute să se încheie până spre sfârşitul lunii aprilie. Muncitorii au făcut modificări în incinta restaurantului şi au scos mai multe maldăre de moloz pe trotuar. "Restaurantul va fi renovat complet. Interiorul urmează să arate cu totul altfel decât v-aţi obişnuit. O să schimbăm şi mobilierul, va fi ceva nou", ne-a declarat Silvia Cuşu, administratora hotelului Bavaria Blu din Mamaia. Şi în Satul de Vacanţă, muncitorii lucrau de zor să văruiască una dintre terasele de unde turiştii cumpără vara mici şi bere. Aleea unde lucrau era împânzită de schele. Terasa "Costas", de lângă parcul de distracţii din Satul de Vacanţă era deja deschisă, în aşteptarea clienţilor. Şi cum vizitatorii se lăsau aşteptaţi, ospătarii invitau fiecare trecător în parte, să intre să guste din produsele la vânzare.
Roxana CĂLINESCU
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News