REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Statuile și monumentele din Constanța vor fi restaurate!

Statuile și monumentele din Constanța vor fi restaurate!

Replica API 27 februarie 2019 | 23:44 1384

Administrația locală Constanța are în plan restaurarea, reamplasarea și punerea în valoare a statuilor și monumentelor din municipiul. Primăria Constanța urmează să achiziționeze serviciul pentru realizarea obiectivului. În acest sens, consult piața cu privire la determinarea valorii estimată pentru achiziția serviciului de curățare și toaletare statui și monumente care nu fac parte din lista monumentelor istorice din municipiul Constanța. Scopul serviciului constă în măsuri de conservare care asigură protecția patrimoniului dacă se aplică în mod unitar tuturor elementelor structurale (soclu, lucrare propriu-zisă, zona de protecție) din piatră, bronz, etc.

Propunere de preț pentru 6 obiective de artă plastică, respectiv: Grup statuar „Cădere de pe Soclu”, Parc Arheologic (parc Primărie); Monumentul eroilor „Independența”, Parc Casa de Cultură; Monumentul eroilor Reg. 13 Artilerie „Vulturul”, Parc Tomis II; Monumentul Reg. 34 Artilerie, Strada Traian; Statuia „Tinerețe”, Hotel Doina, Stațiunea Mamaia; Obelisc, Parc Casa de Cultură.

Propunerile de preț se vor depune/transmite în original la adresa Primăriei Municipiului Constanța – Serviciul Amenajări Urbane, sediul din Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10 sau pe adresa de e-mail oana.tudor@primaria-constanta. În cazul în care propunerile de preț vor fi transmise prin e-mail, operatorul economic/ specialistul are obligația de a o transmite în original la sediul beneficiarului în maxim 3 zile de la data înaintării propunerii de preț inițiale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Monumentul Victoriei este un monument reprezentativ al realismului socialist.
0
0
Oricare ar fi ea...bai jegosilor dar pentru oameni ceva cand faceti?fute v as nevestele alea!Faceti renovare la statuie ?baga mi as pula in voi si in statuia voastra de cacat!Zdrentelor faceti treaba dar nu treaba dinaia cum va place voua adica sa dati bani pt vot prin PARTIDA ROMIILOR PRO EUROPA!Stie MOGA cum dadea banii si cum veaneau la sediu cu teancurile de bani sa de 50 ron pt vot pro PSD
0
0
Si toata zona verde din parcul Case de Cultura? Poate inlaturati panorama de gard din jurul constructiei neterminate din parc si faciet o igienizare !
2
0
Mai joy acel monument e o rusine bolsevica. Unii pe semne ca inca ii mai asteapta pe soldatii eliberatori ai lui STALIN ca sa nu mai fie bagati la zdup. Mai bine ar intra DNA-ul putin in cei din mamaia si ar scoate statuile furate din statiunea ceausista.
2
3
Renovati si Monumentul Victoriei din Parcul Arheologic, este monument istoric.
5
2
Aoleu. Mi e frica de ce o sa faca
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212