REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ștefănescu, de la Tonis Trade, deranjat se sensul giratoriu pe care vor să-l facă austriecii de la Hornbach-ul de pe variantă. Video

Ștefănescu, de la Tonis Trade, deranjat se sensul giratoriu pe care vor să-l facă austriecii de la Hornbach-ul de pe variantă. Video

Replica API 13 august 2022 | 22:10 9251

Hornbach Centrala SRL și-a întins antele și la Constanța după ce, în urmă cu ceva timp a demarat procedurile în vederea construcției unui magazin pe Aurel Vlaicu, nr 158. Lucrările sunt în toi, pentru ca magazinul să fie gata la toamnă. Accesul la viitorul magazin se va face din strada Nicolae Filimon (clienți) și din strada Interioară 4 (autocamioane), iar pentru ca acest lucru să fie posibil reprezentanții companiei vor amenaja un sens giratoriu la intersecția dintre aceste două artere. Numai că, vecinul, în speță Tonis Trade, care are magazinul vizavi, se opune. Nu știm care este nemulțumirea familiei Șerbănescu, cert este că aceasta încearcă blocarea proiectului privind amenajarea sensului giratoriu.

Primăria Constanța a eliberat, la începutul lunii august, pentru compania Hornbach Centrala SRL autorizația de construire în vederea reconfigurării sensul giratoriu din vecinătatea viitorului magazin din municipiul Constanța, situat pe Aurel Vlaicu. AC 725 din data de 3 august 2022 prevede, mai exact, „reconfigurare sens giratoriu dintre bulevardul Aurel Vlaicu – Str. Nicolae Filimon, accese la centrul comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 158, semnalizare rutieră, lucrări edilitare, amenajare spații verzi, organizare de șantier”.

În zonă își desfășoară activitatea și ”regele electrocasnicelor”, Sorin Ștefănescu, patronul Tonis Trade, care nu vede cu ochi buni amenajarea sensului giratoriu în vecinătatea magazinului său de pe strada Aurel Vlaicu nr. 135. Nu cunoaștem motivele, cert este că soții Sorin și Emilia Ștefănescu încearcă să blocheze proiectul.

Au solicitat în instanță suspendarea autorizației de construire emisă pe 3 august a.c.. Acțiunea a fost depusă pe 11 august, la Tribunalul Constanța și încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată. Însă, oricare va fi decizia, aceasta nu va fi definitivă, așa că procesul va mai dura cel puțin câteva luni.

Tonis Trade a avut, în 2021, cifra de afaceri de aproape 50 de milioane de lei și profit de 2,3 milioane, iar datoriile au sărit de 20 de milioane de lei.

Cât despre HORNBACH Centrala SRL, aceasta a avut cifra de afaceri de 1.297.606. 909 lei, profit de 55 226 671 lei și datorii de 357 620 082 lei. Societatea înființată în 2005 îi are ca administratori pe Chelu Mihaela, Mugurel Horia Rusu și pe Ioan Claudia Anca, iar asociații sunt Hornbach Baumarkt Aktiengesellschaft – 2% și Hornbach Baumarkt GMBH – 98%.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALO ALO MENEGERUL DE TRAFIC rutier in Constanta. Ce facem la intersectia bdul Mamaia cu str Soveja-Zorelelor Bataie de joc fata de siguranta trafic cetateni. DE Ani de zile autoritatile dorm incapabile sa solutioneze sa fluidizeze si sa creasca siguranta in trafic in zona Sa chemam de la Bruxeless un manager de trafic Este in fisa postului la primarie sa ne dea solutia Ce interese pot fi la-mijlocul primariei si ce bataie de joc fata de siguranta in trafic a catatenlor..Ani si ani nu s a sezizat nimeni SIMPLU 1 Semaforizare inteligenta 2 Sens giratoriu 3 Pasaj suprateran..
0
0
daca ai forta fati sosea privata la rabla aia de magazin,20 d ani ai inselat constantenii, deja esti pa faras, asa k dutee la plajaa la bulgaei, rabla de om cu cosmelia taa
2
0
Ai cele mai mari preturi
1
0
un evreu care a furat si acum vinde cacaturi ambalate frumos la pret de aur.
0
0
Sensul giratoriu la intersectia strazilor Nicolae Filimon cu Interioara 4 avantajeaza toti operatorii economici de pe Interioara 4. Era necesar de mult timp, nu ca vine Hornbach acum. Iar cei de la Toni's Trade sunt la celalalt sens giratoriu, Nicolae Filimon cu Aurel Vlaicu. Chiar nu vad ce-i deranjeaza.
0
0
Sa vedem daca ai curaj sa te iei cu austriecii cand tot o sa ti-o iei in bot de la ei.
0
0
un evreu care vinde chinezarii la preturi mai mari decat la alte magazine .
2
0
Probabil deaia suferim cu totii de nu mai termina cu groapa aceea in aurel vlaicu.nu lucreaza nimeni de luni de zile acolo a lasat o asa sa ne batem joc de p****i
1
0
Se bat strainii din strainatate cu strainii din Romania
0
0
Mai ai doua besini
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102