REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
14.6° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Stefano Pioli, despre situația lui Sandro Tonali

Stefano Pioli, despre situația lui Sandro Tonali

Victor ROTARU 23 octombrie 2023 | 00:00 572

Sandro Tonali (23 de ani) a fost transferat în această vară de Newcastle United de la AC Milan, în schimbul a 70 de milioane. După ce a câștigat Serie A sub comanda lui Stefano Pioli, Tonali a decis să părăsească formația milaneză.

Stefano Pioli, despre situatia lui Sandro Tonali

Sandro Tonali trece printr-o situație dificilă, după ce a recunoscut că a pariat pe meciurile lui AC Milan și că este dependent de jocurile de noroc.

AC Milan o va întâlni pe Juventus în următoarea etapă de Serie A, iar meciul va putea fi urmărit la Digi Sport. La conferința de presă premergătoare partidei cu rivala din Torino, Pioli a fost întrebat despre fostul său jucător, Sandro Tonali, care este pe cale să fie suspendat.

“Suntem surprinși și șocați de această situație. Gândurile noastre merg către Tonali.

Nu vreau să-l judec pentru ceea ce ar fi făcut, aș dori să-l judec pentru cum va putea depăși acest moment, dacă va avea dorința de a transforma această situație negativă în ceva pozitiv pentru el. Ceva care poate ar putea deveni un exemplu.

Îl iubesc de zece ori mai mult acum. Știe că în orice moment sunt întotdeauna alături de el și voi încerca să-l ajut”, a declarat Stefano Pioli, citat de Gazetta dello Sport.
Ce sancțiuni riscă Sandro Tonali

Potrivit celor de la Gazetta dello Sport, avocații lui Tonali vor fi prezenți la o întâlnire cu procurorii de la Torino la începutul săptămânii viitoare, pentru o negociere de pledoarie, după ce italianul a recunoscut că a pariat chiar pe meciurile lui AC Milan. Este de așteptat ca Tonali să primească o suspendare de peste un an și o amendă considerabilă.

Tonali nu va mai primi salariu de la Newcastle United, și nu va putea să se mai antreneze cu echipa sa, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515