REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

STELIAN GIMA ne ASIGURĂ că va face TREABĂ transparent!

STELIAN GIMA ne ASIGURĂ că va face TREABĂ transparent!

Replica API 1 decembrie 2020 | 23:36 2658

Săptămână trecută a fost una extrem de încărcată, din toate punctele de vedere, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima. Liberalul a fost ales vicepreședinte al CJ alături de Petre Enciu din partea USR, joi, 12 noiembrie. Gima este obișnuit cu activitatea Consiliului Județean, el nefiind la primul mandat de consilier județean. Acesta ne-a prezentat retrospectiva săptămânii 23 - 27 noiembrie.

Acesta de declarat că, deși pentru siguranța și sănătatea noastră suntem nevoiți să renunțăm la multe activități, la transparența activității sale se pare că nu va renunța. ,,Deși pentru siguranța și sănătatea noastră și a celor dragi suntem nevoiți să renunțăm la multe activități obișnuite în această perioadă dificilă pentru noi toti, la acest obicei al transparenței activității mele nu voi renunța”, a declarat Stelian Gima.

Iată cum a decurs activitatea vicepreședintelui în săptămâna 23 - 27 noiembrie

Săptămâna a început cu o întâlnire pentru reabilitarea clădirii "Teatrului de Stat" Constanța, întâlnire la care au participat Ani Merlă, Director Executiv în cadrul Primăriei Constanța, Ionuț Rusu, Viceprimar al aceleiași instituții și Vasile Gherghilescu, Consilier personal al Președintelui Consiliului Județean pe probleme de cultură. O altă activitate foarte importantă a fost constituită pentru sănătate și viitorul județului nostru este "Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor", subiect dezbătut împreună cu Carmen Costache, Director APM Constanța.

Cea de a doua zi a fost începută cu o ședință condusă de președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu. Încheierea activității zilei de marți a fost precedată de întâlniri cu primari de comune, precum Tudorița Floros - Ion Corvin, sau Dorina Șerbănescu - Adamclisi.

În cea de a treia zi acesta a participat la pregătirea proiectelor ce au fost incluse pe ordinea de zi în ședința de Consiliu din data de 27 noiembrie. Ziua de miercuri, 25 noiembrie, s-a încheiat cu o ședință de lucru cu primarul comunei Horia, Nicolae Ioniță.

Ziua 4 a săptămânii a fost dedicată pregătirii ședinței de consiliu programată pentru vineri, 27 noiembrie. Întreaga activitate s-a desfășurat alături de colegii din aparatul executvi al instituției.

Ultima zi lucrătoare a săptămânii a fost începută alături de colegii din Consiliul Județean cu verificarea Raportului de și a Procedurii de Publicitate a "Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor", activitate ce precede întâlnirea de lucru cu Carmen Costache, Director APM Constanța.

Ziua și, respectiv, săptămâna s-au încheiat cu ședința noline a Consiliului Județean în cadrul căreia au fost aprobate toate proiectele propuse pe lista de ordine.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va doare in dos de atatia mache .....offf
0
0
La a cata generatie de incaltati sunteti, de fapt?
0
2
Doamne ce travestit pensat,oare chiar poate sa faca cv?
4
0
Cind vezi ani merla, deja imi e scirba si de astia. Bine a zis celentano: mergea un peste pe strada ....! V-am votat sa scapam de psd. Tot psd conduce. Singura in care mai cred, e doamna Ovanesian!
1
1
PENTRU DNUL "GOGOSI"...AMICE....VORBESTI CAM MULT SI JIGNESTI ORIBIL....TE AI SATURAT DE BINE ?
2
4
Pute a branza stricata
7
1
Nu ii jigni pe tigani comparandui cu makidoni pentru ca tigani au o tara a lor,INDIA si tu ala de la 10.21 sa stii ca nu este vorba de alegeri pentru ca putorile profitoare sunt in toate partidele,amintesteti doar cine a candidat la primaria Constanta din partea PSD sau USR.
7
2
Pe tigani i-am mai linistit,acum trebuie sa facem ceva si cu cipanezii pt ca s-au inmulti si astia ca predecesorii lor....as spune mai multe dar n-am timp...niciodata psd...
5
3
puneti bazele construirii unui aeroport domestic la Constanta, modernizati structura portuara pentru atragerea navelor de pasageri, puneti bazele constructiei unui spital cum o fi el regional sau judetean in Constanta, a unei sali de sport cu 20000 de locuri si a unui stadion cu 40000 de locuri, , asta trebuie sa faceti, nu numai balarii care nu aduc valoare orasului si judetului Cta, asta merita Constanta si constantenii
8
0
Un CIPAN...
11
1
Sa ii lingeti coaiele si lui si makidonilor. Nu va fura nimeni tara, o vindeti voi pe nimic
4
17
doamne ce -i si cu oameni astia pai cine dracu la ales PE PENSATUL ASTA? si acum comentati????
9
2
Ai dreptate. Cel mai bun comentariu....pai daca te-ai intalnit cu Merla laudatoarea lui Hutuca....
7
1
pentru cel care scrie semnat mokanes.ro, trebuie ca esti un machedon prost cu urechi mari. nu faci tigani pe romanii care au si au avut o tara, voi machedonii ati fost nomazi exact ca tiganii, nu aveti tara.
17
5
Ce este mai oribil decat un machedon atarnator? Un machedon atarnator pensat.
22
3
Normal de transparent ,pai cine sa va vada ca ati bagat lumea la puscarie la domiciliu.De atata grija o sa omorati cu nervii populatia.Lumea nu mai suporta mult o sa luati m....eee in curand.Se va afla adevarul.Testele ,e deja demonstrat ca nu reflecta adevarul dar aveati nevoie de numere ca sa va faceti mendrele.Nu suntem toti trepanati.
6
2
Mokanel tzigoina romanes atarnatori si hotzi neam de koorve Draq de rasa de zdrente si secaturi
6
15
Daca te-ai intalnit cu doamna Merla e clar...
13
8
mai are timp si de altceva in afara de pensat?
21
5
La ce sprancene are,dati-i o poseta si un ruj!
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614