REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Stelian Ion, AVIZAT pentru Ministerul JUSTIȚIEI

Stelian Ion, AVIZAT pentru Ministerul JUSTIȚIEI

Replica API 23 decembrie 2020 | 13:11 3541

Stelian Ion a fost audiat, miercuri, 23 decembrie, de Comisia de Specialitate pentru funcția de ministru al Justiției. Acesta dorește, în principal, reducerea puterii ministrului justiției în raport cu procurorii. În urma audierilor, Stelian Ion a fost avizat!

„În calitate de ministru până la modificarea legii, mă angajez public că voi respecta toate aceste avize despre care vorbeam. Sunt multe aspecte de discutat. Vorbeam de autoritatea procurorilor. Prin Constituție, ministrul justitiei permite o intervenție fermă însă eu vreau să rezolv totul prin dialog. Știu care sunt problemele, în mare. Este vorba de lucruri acumulate în timp. Nu a existat un dialog deschis și astfel s-a ajuns la niste tensiuni pe care îmi doresc să le dezamorsăm.

Toți trebuie să tragem în aceiași direcție. Nu trebuie să ridicăm justiția pe un piedestal și trebuie să existe un raport între stat și cetățean. Statul este în slujba cetățeanului”, a declarat Stelian Ion.

UPDATE:

Stelian Ion a fost avizat pentru Ministerul Justiției. Acesta a primit 41 voturi pentru și 26 voturi împotrivă. „Vom depune legea pentru desființarea SIIJ. Nu vrem ca legile să fie pentru anumite persoane. Va fi o prioritate numirae procurorului șef DIICOT. Nu voi abuza de funcția de ministru pentru a interveni în activitatea procurorilor. Va fi făcută o analiză dacă vor exista solicitări din partea magistraților. Îmi doresc să am o colaborare foarte bună cu CSM”, a spus Stelian Ion.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cazul cu garsoniera este de rasul plansului .Daca stia ca va ajunge ministru. ....
2
0
USR este aripa de stanga a PSD-ului, iar baiatul asta tucalarul lui Mazare. Mai urla acest pseudo partid ca sunt cotra coruptilor si pun tocmai la justitie un corupt.
6
0
Un borfas de joasa speta, esenta guvernarii pnl usr
7
2
hot cu guler alb si pretentii de virgina. HOTZ.
6
1
Asteptam cu nerabdare cererea de micsorare a pedepsei din partea dlui Mazare.
6
1
a ajuns un handicapat ministru, jigodia asta care a incercat sa obtina o garsoniera cu acte false de handicapat.RUSINE
11
2
Asa de jos s a ajuns....rusine!
13
1
E o iluzie ca apara SIIJ populimea de abuzuri ale justitiei. De fapt, SIIJ asigura imunitate de facto magistratilor corupti si ii haituieste pe cei incomozi, curajosi.
4
7
hahahahahahaha
8
1
Bat-un vant rece din balta
14
0
DE MAI SUS ESTE BASS...LIBER LA PROVA DIN DICTIONARUL MARINARESC.
6
0
Numai STALIN ne salveaza de hoti.
9
3
Ti-a supt pwla Stelica de il ridici in slavi?
11
1
Pacalici ministru peste noapte! Nici nu visa asta pana acum cateva luni sa ajunga ministru! Despre competenta nu mai vorbim! Avocat de doi lei!
18
2
Ministru nu este pus in doar ca sef peste cei 40000 de functionari si face tot posibilul sa i indestuleze si sa faca analize doar la dorinta acestora.Este un ministru al cetatenilor care trebuie sa puna acei functionari in slujba cetatenilor .Analiza trebuie facuta cind cetatenii au nemultumiri .AElectoratul a afes simplu: dintre unii la care a vorbit doar scaunele de sub ei in mai multe legislaturi si un om nou...Poate este un pariu bun.Cine stie?
4
12
Desfiintarea SIIJ este crima. Marxistul Stelian Ion va distruge justitia.
26
5
Foarte bine! Ia sa-i mai lasam noi deoparte pe aia "cu experienta" ca experienta lor ii ajuta doar pe ei si ai lor!!!
3
10
cum este posibili ca looseri astia care au obtinut 15 la suta in alegeri sa ajunga sa aiba ministri in guvern? Iar neica nimeni asta sa fie ministrul justitiei? Pai sunt atatia profesori universitari, avocati renumiti, juristi care au scris zeci de carti....
20
7
Foarte corect intr-un stat democratic urmeaza DESFIINTAREA SIIJ si devoalarea abuzurilor procurorilor din Cta care preiau dosare si isi fac de cap. Sublim
19
4
Faptul ca a candidat impotriva lui Chitac, pentru a-i netezi drumul lui Fagadau, spune multe despre dom' ministru. La Craiova, tot asa, s-au batut cu liberalii si au ajutat-o pe uolguta. Tare ma tem ca USR, este aripa tanara a PSD...
19
6
Cum este posibil acest "handicapat" ajunge ministrul justitiei, se da drept handicapat pentru a lua un apartament anl si in ziua de azi tot in apartementul anl sta!!!
23
6
Hotul care a falsificat informatii seful justitiei! Asa este cand orbii voteaza dupa lozinci!
26
5
Poate il scoate si pe tovarasu mazare ca si el i a dat casa la randul lui
23
6
Sa vezi ce aranjament face asta pentru si in favoarea oamenilor din USR constanta. Abuzuri peste abuzuri pentru si impotriva altora.
20
7
Nu a facut mai nimic notabil in viata lui, de pana acum, atat pe latura personala, cat si profesionala. De fapt, a facut, personal si a luat aceea garsoniera si profesional, chipurile, l a reprezentat pe Mazare. Clar, am ajuns jos de tot! Sunt curios daca vor mai recunoaste ca l au votat, unii, dupa rateurile si penibilitatile pe care o sa le demonstreze, acest dom ministru.
24
7
Garsoniera, cat e garsoniera?! Un escroc la Justitie! BRAVO POPOR ROMAN!
34
7
Pe bune fratilor nu e o alegere serioasa si nici inspirata! Dar ce sa mai comentam cand noi romanii am avut prim ministru pe doamna Dancila! Doame ocroteste-i pe romani!!!
22
10
Ce sa faca ion pe functia asta? Ii bine ca o palarie de cawboy pe capul unui bebelus. Si asa s a dus si ultima farama de speranta pentru o justitie ....justa,hahaha., Cu pritenasul lui mazare, mai urmeaza sa ia si mocanu vrro functie si e completa gasca. Dumnezeu s o odihneasca pe sarmana justitie! Cum zic romanii...Amin, sa i fie tarana usoara si putere oamnilor sa treaca peste necaz.hahaha
27
8
Dar la scorul scos de Stelian Ion la alegeri ar fi trebuit sa isi vada de drum.dar cum este din tabara Barna, propabil unul dintre putinii sustinatori ai lui Barna, este normal sa aiba parte de o functie.acum, cat despre capacitatea lui de a face ceva acolo....ma abtin, sunt ministere care trebuiesc conduse de oameni experimentati nu de niste asa zisi specialisti.cat drept penal drep constitutional samd stie Stelian Ion?ramane de vazut... sa vedeti acum numiri politice si sinecuri varate...si ei vb de meritocratie.bleah,deja mi e scarba...lehamite chiar
23
6
Ce fata de sobolan fripturist.
32
10
Tara care demonstreaza in fiecare zi ca totul este posibil! Pe viitor, sa nu ne mai miram daca Nutu Camataru o sa fie avizat ca ministru al justitiei sau al finantelor! Gata, la anul plec in Noua Zeelanda, definitiv!
33
6
ca sa ascunda toate manglele facute de el o sa vedeti sarabanda catuselor! o sa ne ofere circ pe tava, iar bineninteles prostii vor pune botul!
27
8
Bravo.Reforma totala in justitie.Cat despre cei de mai jos: ganditi si singuri, nu influentati de latrina 3.Ca deveniti zombie...
6
41
Au pus lupul paznic la oi!RUSINE!!!!!
44
6
Oare, e o bucurie?
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407