REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local. Video

Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local. Video

A.C., V.R. 29 martie 2024 | 00:00 893

Joi, 28 martie, începând cu ora 14:30, președintele USR Constanța, Stelian Ion a oferit o serie de declarații în fața Palatului Administrativ.

Stelian Ion, declaratii de presa inaintea sedintei de Consiliu Local. VideoStelian Ion

Declarațiile vizează o serie de proiecte puse pe ordinea de zi a ultimei ședințe de Consiliu Local din această lună. ,,Avem mare nevoie să investim în viitorul copiilor noștri. Pentru astfel de investiții îți trebuie terenuri pe care să realizezi o școală, o grădiniță, un teatru. Din păcate, administrația actuală PNL - PSD face împotrivă. Primarul vinde terenuri bucată cu bucată. Se vinde o bucată de plajă de lângă un hotel construit pe plajă. În loc să ținem terenul și să investim, noi îl vindem. Asta își doresc constănțenii? Asta își dorește o gașcă care acaparează Constanța de zeci de ani. Au adus Constanța pe un loc jos de tot. Au mutilat orașul și stațiunea Mamaia. Toate deciziile se iau la București. Candidații se iau din pix, nu sunt constănțeni, pentru e Constanța  nu contează. Din toamnă, actuala administrație își face bagajele și pleca acasă”, a spus Stelian Ion.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu cine a venit Stelian? Cu Gima, unul care nu a muncit o secunda in viata lui, ci doar a facut voluntariat la diverse ONGuri, Iacob patron la ....europalet. Cu astia vrei sa iei tu primaria? sau i ai fraierit sa mai prinzi un loc caldut la senat?unde e meritocratia?nu aveai oameni mai buni in partid?
0
0
Daca nu ne trezim Mai injuram 4 ani Pt parcari Sosele Si jegul din c ta
5
1
Stelica e suparat ca nu mai gaseste inca o garsoniera sa cumpere. Adunatura de idioti
8
0
Discurs slab fara vlaga. Pe constanteni ii intereseaza locurile de parcare, circulatia rutiera, aglomerarea cu firme de bloc fara parcare , abuzurile administratiei locale, taxele locale nesimtite, risipirea banului public,supraaglomerarea administratiei locale, lipsa deschiderii fata de cetatean, accesul numai cu audienta prestabilita la SPIT ca si cum ar fi Vatican. USR Constanta a fost in consiliul local si nu a facut nimic 4 ani. Nu a vorbit pentru constanteni de toate astea nu s-a opus nu a facut plangeri penale.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108