REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Stelian Ion DEMONTEAZĂ acuzațiile referitoare la achiziția locuinței ANL: Le e FRICĂ!

Stelian Ion DEMONTEAZĂ acuzațiile referitoare la achiziția locuinței ANL: Le e FRICĂ!

Replica API 18 august 2020 | 23:38 2099

Stelian Ion, candidatul USR la Primăria Constanța, a organizat luni, 17 august, o conferință de presă pentru a demonta acuzațiile aduse cu privire la achiziția, în 2004, a locuinței ANL.

”Suntem în fața celei mai renumite garsoniere din țară, care a făcut înconjurul țării, într- o campanie abjectă de denigrare, într-o campanie negativă. Știți foarte bine, Constanța este sugrumată de mafii de ani de zile. Și mafiile acestea și mogulii, milionarii în euro care au tot felul de interese în această zonă, nu admit că este posibilă o schimbare în Constanța și vor să facă tot posibilul pentru a mă împiedica să ajung primarul Constanței. Au și de ce, pentru că odată ajuns acolo voi dezvălui toate neregulile și voi spune STOP risipei banului public. Atacurile acestea dovedesc un singur lucru: le e frică, că sunt cel mai bun candidat, cel mai bun contracandidat care îl poate trimite pe Făgădău acasă”, a spus Stelian Ion.

”Documentele prezentate nu sunt false, cele spuse în articol sunt false. Că aș fi trecut date false, că aș fi bifat în mod fals în trei locuri, că m-aș fi făcut vinovat de o faptă penală”, a continuat politicianul.

PSD-ul are mari bube!

”Atacurile acestea electorale negative au început cu o serie de articole în care se încerca acreditarea ideeii că acum 16 ani, în 2004 aș fi folosit înscrisuri false, aș fi inventat un handicap pentru repartiția unei garsoniere ANL. Locuiesc într-o garsonieră ANL cumpărată în 2016. Nu există nicio ilegalitate pe care să o fi săvârșit. Este o făcătură cap coadă și voi demonstra cu documente. Este foarte trist că domnul Sabin Orcan a ales această metodă fără să verifice și să dea toate documentele care le avea la dispoziție”, a spus Stelian Ion.

Nu golănelile pesediste, nu trazacțiile dubioase cu retrocedări ale lui Făgădău, din lotul Leșe și Cocăneanu, de la familia Martin, care s-a îmbogățit ...nu acestea au făcut interesul publicației newsweek, ci o garsonieră dobândită de un tânăr în 2004 care avea toate actele în regulă, situație materială precară. Este trist că se întâmplă lucrul acesta. PSD-ul are cele mai mari bube în Constanța și fac tot posibil să mă împiedice să ajung primar”, a conchis candidatul USR.

Stelian Ion, mesaj pentru constănțeni!

La final, Stelian Ion a transmis și un mesaj copnstănțenilor: ”Să fie atenți cu manipulările de doi lei, să vadă cine este ca ei, un om obișnuit care vrea să scoată Constanța din această mizerie. O fac pentru generația tânără, pentru cei care au copii mici și vor să le dea o șansă copiiilor lor, de a nu pleca din Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am auzit ca iti faci ditai vila in compozitorilor. E adevarat?iesi in fata si spune ne! lasa ne cu vrajeala cu modestia ca nu tine. Punctul 2: Dusu a sponsorizat USR cu multi banuti! banii sunt gratis? nu vrea nimic in schimb?
0
0
Baietii desteptii, pentru mine doar niste jigodii ordinare, fac legea pe aici. Sincer, as iesi la vot, dar nu pot sa pun stampila pe Fagadau, Chitac sau pe Stelian Ion, nu mai vorbesc de doamna Martin sau Palazu. Noi, constatenii de rand, platitor de taxe, suntem prinsi la mijloc fiindca nu ni se ofera un candidat veridic, cu viziune. Nu se vrea! E trist..
0
0
Adica din ce spui tu Steliane chiar daca ai facut si tu o mica invarteala meriti sa fii votat de Constanteni primar pt.ca tu le vei administra milioanele de euro cinstit nu cum au facuto fosti primari,poate ai dreptate,dar daca esti machidon nu te cred pt.ca la voi chiar daca exista vreun machidon cinstit si cu functie vin peste el ruele pana la gradul 20 si ii scot asutuia din cap tot ce tine de cinstite si morala,pentru ca doar un prost se gandeste la asa ceva cand el decide cum imparte bani altora, daca nu se da pe brazda si ramane cinstit si ta-su il reneaga pentru ca l-a facut de rusine.
2
2
Cu sau fara virgula, caci cratima are inca mama lui Fagadau pe mai multe buletine de vot
2
0
Daca nu te exprimai, filozof ramaneai, caci iti lipseste taman o virgula
2
1
Pentru "Colegi de liceu": Eu sunt fost coleg de scoala cu acest om, dar nu bravez pe aceasta tema. Caci nu este nicio mare scofala sa fi fost coleg cu acesta. Si mai este ceva: ca fost coleg, care a invatat gramatica la vremea lui, stiu cu ce se mananca vocativul. Voi stiti, dragi fosti colegi? Stiti sa folositi virgula inaintea lui "Cristi"?
2
2
Chiar vrem primar handicapat???
2
2
Te salutam si de sustinem Cristi!!!
3
1
Decat fagadau betonatorul,mai bine asta ,nu a distrus un oras
6
2
Ai creier dar n ai neuroni. Vai de capul tau. Un avocat mediocru si atat. Aceeasi poezie cu psd si nimic concret despre ce intentii are. Nutret pt cretini.
4
6
Eu pe stelian ion il votez la fel ca toti cu creier in cap. Dar Constanta e plina de idioti sa vedem daca reusim
6
4
AUZI ARMASARUL SE CREDE CEL MAI BUN CANDIDAT SI IL TRIMITE PE FATALAU ACASA !! HA HA !! PE TINE O SA TRIMITA LA GARSONIERA !! SI VISAI SI TU SA TE AJUNGI SA AI PALAT - DAR ESTI UN RATAT !!!
3
7
Acum ca suntem numai noi,cum dracu sa fac sa iau si eu o garsoniera ?
3
6
Machedon hot si mincinos
5
6
Cu cine te-ai luptat, cu ursul din padure ? De spaga nu ai auzit ?
9
4
Si eu m am luptat sa iau p locuonta ANL. Nu stiu cum se face ca nu am reusit
7
5
si Stelica stie asta - este organul de presa al PNL. Alege, din motive de el stiute, dar cel mai probabil din dorinta de a nu sensibiliza electoratul de dreapta din care spera sa mai ciupeasca, sa arunce in carca PSD. Ce sa zic, onest. Probabil ca declaratia despre locuinta
10
3
Da ma stelian psdul are bube dar cei care au scris sunt pnlisti asa ca lui chitac ii este frica nu lui fagadau
12
3
Cand o sa vada cate voturi o sa ia, iar o sa stea prin spitale. Mai nene, tu nu vezi ca nu te baga nimeni in seama, nici chiar destinul?
13
10
Chiar handicapat!!!
11
8
Nu face pe trolul pizdist, ca te dai singur de gol. Mars la munca, securistule! Ati furat destul.
18
4
Bai retardule.Documentele nu mint.Auzi sa isi ia garsoniera cu grad de handicap.Pe cine mama naibii crezi ca prostesti???HANDICAPATULE.Mata sa te voteze , ca noi in nici un caz.Hai sictir.Esti jalnic!
22
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272