REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

STELIAN ION: În Constanța se SIFONEAZĂ BANI pentru PARANDĂRĂT

STELIAN ION: În Constanța se SIFONEAZĂ BANI pentru PARANDĂRĂT

Replica API 30 iulie 2020 | 15:24 2375

Deputatul Stelian Ion a susținut, miercuri, 29 iulie, o conferință de presă în care au fost abordate mai multe proiecte de pe ordinea de zi, din ședința de Consiliu Local ce va avea loc joi, 30 iulie. Dintre acestea, candidatul la Primăria Constanța a vorbit despre ilegalitatea plății parcărilor dar și despre sumele colosale oferite de Primăria Constanța unor cluburi sportive private

În cadrul conferinței de presă susținută de candidatul la Primăria Constanța, miercuri, 29 iulie, acesta a vorbit despre neregulile de pe ordinea de zi. Vă reamintim faptul că joi, 30 iulie, consilierii locali sunt convocați în ședință ordinară. Pe ordinea de zi sunt peste 55 de proiecte.

SPORTUL constănțean, prioritatea lui Stelian Ion

Stelian Ion acuză Primăria de faptul că acordă sume colosale unor entități private, pe motiv că încurajează sportul constănțean. „Vreau să trag un semnal de alarmă pentru toți consilierii locali, cu privire la punctul de pe ordinea de zi referitor la alocarea unor sume foarte mari unor cluburi sportive private, circa 4,3 milioane de euro. În această perioadă este nevoie de alocarea unor sume mai mari pentru învățământ pentru că nu se știe cum vor decurge lucrurile din toamnă. Este nevoie de sume mari pentru partea de investiții și iată că Primăria și de data aceasta, așa cum a făcut în anii trecuți, a alocat o sumă colosală unor entități private. Pentru ce anume? Nu se explică foarte clar. Primarul, Decebal Făgădău pretinde că astfel încurajează sportul constănțean, că astfel incurajeză performanța, să iasă o sumă colosală de 4,3 milioane de euro, e aruncată pe fereastră fără să stabilească niște criterii clare de performanță, fără să ni se explice unde se duc acești bani. Sportul pentru noi pentru USR Plus este foarte important și vom pune accent în programul nostru politic pe deschiderea curților școlilor pentru elevi și pentru copii. Mai exact, ne vom axa pe reamenajarea bazelor sportive, pe amenajarea terenurilor de sport, pe construirea de săli de sport și de bazine de înot” a declarat deputatul Stelian Ion.

Orele de sport se fac în clasă

Unele școli din Constanța duc lipsă de foarte multe, printre care și sălile de sport. Stelian Ion a subliniat faptul că în Constanța anului 2020, încă sunt unități de învățământ care își desfășoară orele de sport... în clasă. „Vreau să vă reamintesc faptul că în Constanța cica 11.000 de elevi își desfășoară activitatea în condiții improprii din puncte de vedere al desfășurării orelor de sport. Nu au săli de sport, nu au bază de sport... nu au unde să își facă aceste ore de sport și mulți dintre ei le fac în clasă ceea ce e inadmisibil în Constanța anului 2020” a mai adăugat deputatul.

Decebal Făgădău

Acuzații la adresa primarului, Decebal Făgădău

Stelian Ion îl acuză pe actualul primar că face „mișmașiuri” pentru a-și servi interesele. „Iată cum într-un modus operandi care are mai mult legătură cu niște interese pentru a-ți primi înapoi un parandărăt cum se spune în balcani, se sifonează bani și în anul 2020, fără nicio decență. Constănțenii sunt obligați să vadă cum li se risipesc sumele colectate greu din taxele și impozitele pe care le plătesc” a subliniat candidatul USR Plus.

O altă problemă abordată: plata parcărilor

O altă chestiune abordată de Stelian Ion a fost situația parcărilor și mai exact, plata acestora, despre care trebuie să vă amintim că în acest moment este ilegală. Parcarea NU se platește. Consiliul Local va vota joi, 30 iulie, o hotărâre prin care se stabilesc amenzi pentru neplata parcărilor sau pentru parcarea pe locurile deja rezervate de alți cetățeni. „Vor să treacă prin Consiliul Local o hotărâre prin care să stabilească niște amenzi pentru ocuparea fără drept a unor locuri de parcare și pentru neplata taxei de parcare, în condițiile în care așa cum am spus regulamentul care trebuia să reglementeze modalitatea de încasare efectivă a acestor taxe, în zonele publice, a fost anulat. Decebal Fagădău a reușit să dea peste cap această problemă a parcărilor și se vor naște pe viitor alte procese pentru că noua hotărâre de Consiliu Local nu stabilește o colectare corectă a taxei pentru parcare" a mai spus candidatul USR - Plus.

Conferința deputatului Stelian Ion, integrală:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nimeni nu zice sa ramana fagadau, dar Stelica Ipocrica, totusi, fara tine e mai bine. Un turc fost membru la voi la securitate, zicea ca v ati batut la alegerile interne. Asta spune multe. Si am vazut ca aveti multi make pe liste. Etnia asta a demonstrat deja ce poate face. Nu ms.
0
0
Bai esti nebun? Vaj de curul tau, daca tu spui oamenilor ca la robinet curge apa ! Mergi cu.....mazare,!
0
0
esti avocat, te duci cu probe la DNA
0
0
Aparatorul penalilor vorbeste...eu zic sa mergeti la stapanii vostri de la multinationale si sa va dea aia functii
2
2
Bai securistule , in momentul in care vei dezaproba public toate abuzurile facute de travestita aia de Kovesi si acolitii ei , abia atunci sa indraznesti sa ridici capul din pamant si sa ceri voturile constantenilor! Dar cum tu ai devenit un mare lingau , probabil ca nu vei face asa ceva! Asa ca pleaca in pula mea cu candidatura ta cu tot!
3
3
Vezi ca cel mai mult in momentul de fata sifoneaza dragii vostri pnl-isti pe care voi i-ati ajutat sa ajunga la putere. Asa ca vezi, ai mancat kkt si iti pute si gura.
6
1
Ma stelica ma, ti-e dor iar sa faci afaceri pe la primarie?? Nu ti-ai facut plinul de pe vremea lui mazariche??
6
2
Pai daca stii lucrurile astea cu parandaratul,fa plangere la organele abilitate! Esti unul care stie legi si proceduri,ce mai astepti? Uitandu-ma la primar si prefect,nici voi nu o sa iesiti din cuvantul celor de la Bucuresti!
9
2
Cine este acest arman stelian
6
2
Constantenii sunt obligati sa vada ...dar care institutie a ststului este obligata sa NU vada ?
3
2
Asta doar arunca cu minciuni si prostii in disperarea lui. Asta ar fi bun sa candideze la Kanal D la emisiunea Nora pentru mama sau naiba stie, la vreo emisiune de circareala ca altceva nu stie. Nimic concret, doar vorbe in vant. Nu trebuie bagat in seama acest ... nici nu stiu cum sa i zic pe nume.
7
4
puturos si rau de gura ,,mai vrea si Premar.
7
5
Nu tin cu Stelian asta,dar faptul ca Fagadau a furat din bani Constantenilor si ca a dat aprobare pt.mai multe case care s-au transformat in blocuri asta stiu toti Constanteni"ca nu a dat el personal aprobarile e adevarat"dar nici ca nu stie ce faceau angajati lui nu poate sa spuna,sau daca nu stie cu ce tupeu mai vine orbul asta sa le spuna Constantenilor ca el mai vrea un mandat de primar?.
10
4
Avocatul lui Mazare si indirect si a lui Fagdau, caci erau in echipa, da lectii ipocrite.
12
4
Bai cretinule:spune tu cum ai luat apartamentul de la Anl ?Ca si deputata nu te-ai remarcat cu nimic si acum vrei primar?Ca sa ce: sa furi ..Du-te ma , ca esti zero.
11
6
schimbam borduri,frezam asfalt bun facem totul pentru constructia particulara ridicata record si para ndarat ,la cerna -voda!
1
0
stelica, ti a tras o Hapurnea in conferinta de nu stiai cum sa o mai dregi. Dovezi pt risipirea banului public? asa gargara tot faceti de la infiintare, dar dovezi?ceva concret?Apropos, a sponsorizat puternic Dusu ca e plin orasul de panouri cu tine. Stii ca esti necunoscut fata de Chitac si incerci sa recuperezi. Chitac ala a facut lucruri notabile in viata, tu mai nimic. In locul tau bagam capul in pamant ca strutul, dar cand esti impins de mafia cipaneasca n ai ce face...?
11
7
Stelian, acest lucru este bine cunoscut, dar dupa cum vezi aceasta este normalitatea, iar tu sa iesi din primul tur este f greu dar nu imposibil! Succes.
8
8
Ia uite cine s-a apucat sa faca politica, bai tuguiatule, in afara de a pune ghearele pe banii publici, sa furati cum fura acum prietenii vostri galbeni Covid, de ce esti in stare sa faci.Voi , astia securistii de la USR, creati de Coldea santeti pacostea poporului, care faceti jocurile tarilor europene, Germania, Franta.
15
7
useristi si penelijdi vor avea o dimineata trista rau dupa alegerile locale. dupa care, vor plange vreo 3 zile si o vor lua de la cap, gandind ca la generale va fi altfel. nu va fi
11
10
Ptr Totusi...mamitica ta cred ca regreta ca te.a adus pe lume viu
10
15
Noi votam DECEBAL Fagadau!
12
25

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108