REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Stelian Ion și-a depus candidatura la Primăria Constanța. 'Zarurile au fost aruncate'

Stelian Ion și-a depus candidatura la Primăria Constanța. 'Zarurile au fost aruncate'

Replica API 19 august 2020 | 23:22 2173

Stelian Ion, candidat USR-PLUS la Primăria Constanța, și-a depus oficial candidatura, în ultima zi permisă pentru depunerea semnăturilor. Deputatul este încrezător că după două decenii Constanța va scăpa de PSD.

"Zarurile au fost aruncate. Anul acesta vom scăpa de PSD la Constanța. Am intrat în politică în anul 2016, dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat pe scena politică. Am votat atunci PNL cu toată deschiderea, din păcate a urmat o poveste dezamăgitoare în care și-au sabotat șansele de a scăpa de PSD. Ne-am dat seama că nu există o altă șansă decât pasul spre politică, pentru a salva Constanța de această molimă. După 20 de ani de PSD în Constanța putem trage linie și putem spune că PSD a însemnat subdezvoltare. Au performat doar în ceea ce privește furtul din banul public și din terenurile acestui municipiu.", a declarat Ion Stelian, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahalera Stelica putza mica!!!
4
1
mai Steliane cumpara mai apartamentul si cu asta basta
2
1
Mazare a murit, traiasca Mazare ! Si-a lasat urmasii : Stelian Ion si Fagadau
8
3
LEPRA UMANA AI SA PIERZI IN SPUME TU SI NENTU VERGIL PENSIONARU DEH
6
6
ii face jocul lui Fagadau. Ii ia din voturi lui Chitac. Mai stii, o fi luat alt onoratiu de la Mazare. Dar, cat l-a platit Mazare pe timpuri, stie cineva?
12
3
am auzit ca iti faci ditai vila in compozitorilor. E adevarat?iesi in fata si spune ne! lasa ne cu vrajeala cu modestia ca nu tine. Punctul 2: Dusu a sponsorizat USR cu multi banuti! banii sunt gratis? nu vrea nimic in schimb?
12
3
sa explice cum a putut lua acea casa cu acte false in care s-a declarat bolnav, si sa nu mai dea vina pe ma-sa ca ia i-a aranjat ploile ca lucra la ICRAL
14
3
Total de acord cu ideea de mai jos , nu poti sa pui pe liste acesti oameni . Nu vreau sa-l vad pe Stelian transformat intr-o mare dezamagire din cauza unor oportunisti de genul Ochiulet , Cocargeanu sau Caragheorghe . Remus Negoi este o optiune buna care trebuie sa confirme alaturi de oameni competenti , cred ca la capitolul asta Plus vine cu o echipa multa mai buna .
15
1
Ramai acasa, nu o sa iei decat cateva voturi, date de lesinatii care te sustin. Esti penibil, nu exprimi nimic si mai mult, nu ai niciun plan managerial adevarat pentru Constanta. Sictir!
8
3
2-1pentru Stelian.
5
9
Felicitari Stelian ! Ramane insa dilema echipei usr plus care va participa la alegerile locale , imi place sa cred ca nu este vorba de gasca caragheorghe , cocargeanu sau ochiulet.
20
6
Stelian Ion pare genul de om care conduce un OPEL, adica PROSTAAAAAAAAAAAN!
14
6
Am incercat sa gasesc argumente pentru a-l vota pe acest Stelian Ion. Din pacate, este la fel de mediocru ca ceilalti doi contracandidati. Fagadau are succes in randul batranilor si al etnicilor sai. Ghitac este marioneta lui Orban, propus pentru primaria Constanta avand ca argumentie scorul bun din sondaje. Nu ni se prezinta proiecte pentru dezvoltarea urbanistica, de exemplu: construirea de parcari supraetajate pentru a se diminua numarul de masini de pe bulevardele principale. Nimic! Orasul se degradeaza pe zice ce trece, devine o ruina.
25
4
muie stelian
14
6
Nu votam un "handicapat"
18
8
mai bine te fac o alb neagra
7
9
o sa-l votez, desi n am asteptari mari...in Constanta e prea mare dezastrul ca sa se mai poata face ceva. Si n are cu cine.
12
10
Bafta, Stelian
9
22
Constanta in multe zone este mai mult praf decat oras. Un fel de Calarasi dar cu mare langa oras..asta va fi singura diferenta in curand .
15
6
Rien ne va PLUS
10
5
bwahahahaahahahahahahah
9
5
ai dreptate.in spatele lui jumate sunt patroni de firme.de abia asteapta sa intre in contracte cu statul ca vaca in nutret.astia sunt hotii moderni,cu camasi si cravate.cica ei sunt tineri si competenti,sunt competenti pe banii statului si pe contracte cu statul.hai sictir stelian ion cu usr plus al tau.o sa furati si voi cu 2 maini.usor usor isi vor arata si astia fata adevarata si sper sa nu ajungem sa regretam perioada psd...
15
11
cu retorica asta proasta.psd psd psd.ba capcaunilor voi credeti ca nu vedem ce face psd ul tu va n gura cu retorica asta.vedem,vrem sa stim exact ce faceti voi ca ne ati plictisit de atata psd.da i in plm pe aia si pe toti,zi ce faci tu stelian ion zi mi ce faci tu vergil chitac... lasati ne cu psd ul ca la astia se vede ce au facut... clasa politica noua pe plm, aveti o foame de contracte cu statul si voi si pnl ul si toti.da va n plm pe toti de fomisti.aveti o gasca de mari antreprenori flamanzi.se simte ghiortaitul matelor si la voi si la mare plus si la imensul pnl.niciun plan n aveti.moee
21
5
Are mult de munca orasul se darama.
16
5
Unde ai aruncat zarurile? Pe parchet in apartamentul luat " la misto"?mafiotule!!!!!
22
10
blatul e facut ! ca ultima data contracandidatul PNL este acelasi Chitac, Fagabou va fi iarasi primar din cauza machidonilor complici
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212