REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Stelian Ion: Situaţia referitoare la pensiile magistraţilor, discutată într-o comisie parlamentară

Stelian Ion: Situaţia referitoare la pensiile magistraţilor, discutată într-o comisie parlamentară

Replica API 13 ianuarie 2021 | 22:28 1185

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a anunţat miercuri că o comisie parlamentară va discuta situaţia referitoare la pensiile magistraţilor.

Stelian Ion

"Ştim că există nişte decizii - bune, rele - ale Curţii (Constituţionale - n.r.) de care trebuie să ţinem cont. Dacă vii cu ideea în care promovezi foarte clar că desfiinţezi total pensiile militarilor, magistraţilor, rişti foarte mult să pici la CCR, ceea ce s-a întâmplat. De asta aş vrea să nu venim cu astfel de variante, ci să fie variante discutate în prealabil şi cu cei la care se referă acele pensii speciale, de serviciu şi în urma acestor discuţii care se vor purta în Parlament să se ajungă la variante. În privinţa pensiilor magistraţilor, se va forma o comisie în Parlament şi acolo se va discuta şi această problemă", a declarat Stelian Ion la Antena 3, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine a spus ma sa ramana magistrati fara pensii bineinteles ca marimea pensiei este problema,pensie cumulata cu pensie de serviciu si nu sunt magistrati singuri care primesc o pensie mai mare decat salariul pe care l-au avut cand munceau,a avut Adrian Nastase grije si de alti schobolani,iar dupa ce bombonel a dat liber la abuzuri parlamentari PSDisti de dupa el au tot marit numarul de pensionari care primesc bani de la stat fara sa conteze cu cat au contribuit la fondul de pensii.
3
0
pana incepe sa iti placa
0
1
Nu pensiile magistratilor sunt problema, ci cuantumul lor, modul de calcul. Acolo e hotia din banul public.
4
0
Stelian Cacat Ion ...vezi ca iti bagi nasul in prea multe si sa nu ramai in cacat
2
2
deci ati fost mintiti sau nu?e clar ca da! nimeni nu se poate atinge de pensionari si pensii ale magistratilor. altfel si o iau in bot! mai ales fatalul fara oo stelica. Deci unde sunt adeptii lui guru stelica, daca le ziceai ceva sareau sa te bata
3
1
De circa 20 ani tara e condusa doar de imbecili mincinosi hoti curve escroci. Se baga n politica doar cei cu probleme penale sau financiare. Un patriot nu gasesti. Toti vor sa achimbe legile dupa interes propriu sau de grup. Ca sa si acopere hotiile sau sa scape cu banii furati si eventual necondamnati.
6
0
Nea Garsoniera, nu prea sti ce vorbesti.Problema e mult peste capul tau.
4
0
coruptiaucide
3
1
Nimeni dintre bugetari nu are cum sa aibe salariul,pensia mai mare decat nr.1 al tarii !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614