REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Stelian Ion, vizită pe șantierul din zona Caelia! Video

Stelian Ion, vizită pe șantierul din zona Caelia! Video

Mirela PASCAL 21 mai 2024 | 14:01 3661

Stelian Ion și-a dat întâlnire cu constănțenii, pe plaja din Mamaia, în dreptul șantierului din zona Caelia, pentru a participa la o dezbatere deschisă în cadrul căreia l-a invitat și pe primarul în funcție, Vergil Chițac.

Stelian Ion, vizita pe santierul din zona Caelia! Video

Evenimentul are ca principale puncte de dezbatere subiectul construcțiilor de pe plajă și cel al strategiei de dezvoltare a Stațiunii Mamaia. Primarul Constanței nu a onorat invitația.

Stelian Ion, vizita pe santierul din zona Caelia! Video

Ne aflăm pe plaja din zona Caelia, o zonă despre care ați auzit multe. L-am invitat pe primarul Vergil Chițac, la o dezbatere, legată de modul cum se dau autorizațiile de construire pe plajă, despre strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia. Ce se întâmplă și cu această stațiune și ce se va alege de litoralul românesc...sunt întrebări la care primarul refuză să răspundă”, a spus Stelian Ion. „E un exemplu de Așa nu!, un exemplu de abuz din partea autorității locale și centrale față de ceea ce ar trebui să însemne turismul românesc”,a  subliniat acesta. ”Este o plajă în care s-au investit circa 800 de milioane de euro pentru a  fi protejată, apărată de eroziune, pentru a  ne putea bucura de ea. Uitați-vă ce se întâmplă în lumea asta! Cel mai bine cotate plaje sunt libere de construcții. În spatele meu, ce ar fi trebuit să fie construcții ușoare, sunt niște construcții imense”, a completat politicianul.

Revenind la legalitatea acestei lucrări, aștept de la autorități să ia măsuri foarte rapid. Vreau să văd că se mișcă lucrurile. Primarul actual ar trebui să demisioneze pentru modul în care înțelege să calce în picioare România.Este un dezastru total în toată stațiunea. Transmit un mesaj investitorilor că îi așteptăm să investească în Constanța și este un loc sub soare pentru toată lumea care respectă legea. Constanța a devenit un sat fără câini. Sunt nemulțumit de lentoarea cu care se mișcă autoritățile. Este foarte clar că avem de a face cu niște construcții a căror demontare necesită intervenții majore. Este de la bun început o lucrare ilegală, cap coadă.” a continuat Stelian Ion.

Vina principală o au autoritățile locale

Aici se încalcă flagrant legea! În primul rând nu trebuia să elibere autorizație de construire în felul acesta, s-a întins mai mult cu autorizația de construire și iată ca acum îi protejează pe investitori. Nu avem nimic cu niciun investitor, vina principală o au autoritățile locale. Legea este doar pentru fraieri, nu pentru cei care sunt în grațiile actualului primar.” a adăugat Stelian Ion,.

 

 

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Reamintim că firma SC BC COGEN MANAGEMENT SRL a primit aprobarea de la Primăria Constanța pentru amenajarea plajei într-o zonă extinsă. Lucrările sunt planificate să fie finalizate până la 13 martie 2025.

 

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436