REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Stelian Tănase, teorie cu potențial EXPLOZIV: situația de la Caracal duce până la vârful PSD

Stelian Tănase, teorie cu potențial EXPLOZIV: situația de la Caracal duce până la vârful PSD

Replica API 5 august 2019 | 03:02 450

Analistul politic Stelian Tănase susține că liderii PSD nu au niciun interes să se facă o anchetă în profunzime la Caracal și mai apoi să se cerceteze legăturile dintre polițiști și lumea interlopă, asta pentru că legăturile duc chiar la vârful partidului, scrie stiripesurse.ro

”Avem de fapt două anchete 1/ crima propriu zisa, in derulare 2/ despre corupția din Politie. Dosarul complicitătilor vinovate dintre Politie si interlopi, la care se adaugă politicienii aferenti, cei care asigură protecția. E o poveste cu bani și afaceri. Dacă nu produce bani acest mecanism se gripează și se destramă. Crima din Caracal a dezvăluit ceea ce multă lumă bănuia- Poliția este in cîrdăsie cu bande mafiote. Nu se ocupa de protecția cetățeanului și nici a legii. E doar o fațadă cu care intimidează și minte populația. De fapt Poliția a trecut de partea cealaltă a baricadei. Nu mai apără legea ci pe infractori. Cel puțin la Caracal – lucru dovedit.

Obligatoriu este acum să se cerceteze care e situația și în alte județe. Olt-ul nu este un județ izolat de restul României. E de aflat cît de intins este fenomenul acesta al cirdășiei dintre Politie si clanurile de interlopi. Altfel spus – cit de mincată de coruptie este Poliția română? Ar fi normal să urmeze o curățenie generală. Romanii nu mai au încredere in Poliție. Situatia e mai rea decit în ianurie/fevruarie 1990 cu Miliția, cinf militienii nu aveau curaj sa iasa in uniforma străzi. Rețelele infractionale trebuie destructurate. Interlopii dețin o parte din cifra de afaceri pe plan local, controlează instituții și oameni – inclusiv șefi ai Politiei dancila 2cu care împart banii. Mai sunt in peisaj și politicienii corupți -ei au generat această situație.

Aceasta față hîdă a statului român a ieșit la suprafață acum și nu văd cum se poate rezolva și mai ales cu cine. Autoritățile păstrează o liniște suspectă în legătura cu aceste aspecte. Nu furnizează informatii despre complicitătile acesta. Numai mass-media vorbește despre ele. Autoritatile tac la cel mai înalt nivel. A se vedea VV Dăncilă și Mihai Fifor…

Acest buboi trebuie cauterizat. Interlopii arestați, judecați, trimiși în pușcării. Polițaii corupti dați afară și angajați altii prin concurs, in mod corect. Moga a demisionat cind a descoperit cit de mare este haosul și la ce grad de coruptie s-a ajuns. Nu a vrut să plătească el angaralele. Demisia lui ne-a făcut să întelegem cit de grava este situatia in MAI. Ciinele nu pleacă din măcelarie decit daca situatia e compromisă. D-nei Carmen Dan trebuie să i se ceară explicatii amănunțite.

Ce va urma? Dracul știe!? Actuala putere nu e in stare să isi asume vreo vină cît de mică. A avut toată puterea, s-a lăudat cu asta și poartă acum întreaga răspundere, logic. Nu are pe cine da vina, și nu o împarte cu nimeni. Așadar VVDăncilă nu va face nicio anchetă. Se va preface doar, ca să liniștească opinia publică și eventual să mai ciugulească niște voturi în noiembrie. Nici nu vrea să afle adevarul pentru că deja îl știe. Liderii PSD sunt f amestecați in porcăria asta. Dacă ar iesi cu comunicate s-ar acuza singură, ar deranja personaje mult prea puternice de la virful PSD. Baronii, parlamentarii PSD ar avea de suferit. Mai mult decît atît, mulți ar fi compromiși și ar trebui scoși cu targa din politică. Adio carieră!

Ar trebui să ne intrebăm insistent nu cine cine este amestecat dintre grangurii PSD ci – cine NU este amestecat în morișca asta de făcut bani? Cine nu se folosește de banii negri puși la dispoziție de interlopi? Cine mai este curat? PSD se duce în acest context spre un dezastru electoral. Nimic nu îl poate opri să se prăbușească.”, scrie Stelian Tănase, pe blogul personal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciordache e nasul , bravo Steliane . Doar nu degeaba modifica legile justitiei Ciordache si colegii sai.
2
0
te-a prostit vijulie de tot , figuranta de la europa si digi 24 . Nu ti-e rusine mosule , cand voi ati blocat legea pr. statul politistului sau raspunderea magistratilor ? tu esti distrus , terminat !
3
5
Vrea director la TVR,sa mai aiureasca inca o data institutia.Face un cuplu grozav cu madam Vijulie.Cred ca le-a intarcat ONG, de aia au devenit asa de vocali.
2
4
Stelian asta e chiar ticalos cu bale. Pai interlopii si procurorii,judecatorii,politistii corupti si strans legati de interese si placeri commune sunt de multa vreme in actiune,nu doar de acu,patru ani. Tanase de fapt vrea sa acopere interlopii din magistratura si alte institutii activand atentia prostimii catre ,,muie PSD''. Nu tine. Patura de mafioti si banditi cu si fara cravate,cu si fara studii,functii inalte,exista inca din 1989 si conduce tara indifferent de partidele inutile de la asa zisa putere. Romania nu are stat de drept in folosul romanilor,e clar,si toti simt ,sunt constienti.
3
5
politica nu e facuta pentru toti ciumetii,s a faci politica e o arta greu de ...falsificat, alfel te afunzi pe zi ce trece in ...c.
0
0
In Cta betivanul umflat cu drena de NY a fost facut scapat atunci cand adormise la volan in intersectie la Capitol de catre acualul sef al inspecoratului. Drept recompensa sotia este unsa sef serviciu in primarie de catre mascariciul dereglat psihic. Este fictiune sau doar o coincidenta...?!?
7
0
CONSTITUTIA ROMANIEI ART 40 alin 4 Doar asa putem sacapa de cuiburile de trafic de influenta si interese,de tradatorii Romaniei.Lions Rotary Franc Masoneria si toate asociatiile eretice INTERZISE PRIN LEGE ,Nu sa avem poze cu Judecatori Sefi de politie care ies de la intruniri de la restaurant Rapsodia,ca nu aia sunt cu Romania,aia sunt cu ei si doar atat!Se inchina la stiu ei cine dar nu mai au mult
6
1
mancator de cacacat de la PNL.LE STIE EL PE TOATE.
6
15
Tanase-gura mare.
9
14
Mi-e sila de cei care vor sa profite de nenorocirile altora.El sa-si vada de Vujelia lui, cea mai proasta PNL-ista !
10
8
Urmeaza alegeri. Va castiga cine promite ca rade coruptia. PSD nu mai are ce sa promita.
20
5
psd-ciuma rosie-mama infractorilor!!!!!
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212