REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Steven Gerrard rămâne antrenorul lui Glasgow Rangers

Steven Gerrard rămâne antrenorul lui Glasgow Rangers

Replica API 4 martie 2020 | 00:00 1126

Steven Gerrard a asigurat marţi că rămâne antrenorul lui Glasgow Rangers, în ciuda rezultatelor sub aşteptări înregistrate în competiţiile interne de echipa scoţiană, la care joacă fotbalistul român Ianis Hagi, informează BBC.

Rangers a reuşit miercuri o performanţă remarcabilă, calificarea în optimile de finală ale Europa League în dauna portughezilor de la Braga, dar sâmbătă a pierdut surprinzător cu Hearts (0-1) în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei, într-un meci în care Hagi a jucat din minutul 63.

Fără niciun trofeu din 2011, Rangers a pierdut pe 8 decembrie finala Cupei Ligii Scoţiene, în faţa marii rivale Celtic (0-1). În campionat, echipa mai are şanse doar teoretice la câştigarea titlului, fiind pe locul 2, la 12 puncte în spatele lui Celtic, ce are un meci mai mult disputat.

După eşecul cu Hearts, Gerrard a spus că acesta este cel mai nefericit moment pentru el de când a preluat-o pe Rangers în vara lui 2018. Presa a speculat atunci că fostul mare mijlocaş englez s-ar putea despărţi de echipa cu care are contract până în 2024.

Gerrard a declarat marţi că rămâne antrenorul lui Rangers şi că nu s-a gândit să renunţe după eliminarea din Cupa Scoţiei.

"Dacă vrei să supravieţuieşti la acest nivel trebuie să revii. (...) Misiunea mea este să găsesc soluţii care să ne aducă succese pe termen lung", a spus fosta vedetă a lui Liverpool.

Întrebat dacă s-a gândit să demisioneze după eşecul din weekend, tehnicianul a răspuns: "Nu, nu. Sunt OK, sunt bine, gata pentru următoarea provocare, care este meciul cu Hamilton (miercuri, în campionat - n. r.)"

"Începând din weekend am avut multe discuţii cu conducerea, iar susţinerea pentru jucători, pentru staff-ul meu şi pentru mine a fost incredibilă", a adăugat Gerrard.

În altă ordine de idei, Rangers va conta miercuri pe atacantul Alfredo Morelos, golgheterul său în acest sezon, cu 29 de reuşite. Morelos nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Hearts, fiind pedepsit fiindcă s-a întors cu întârziere dintr-o călătorie în ţara sa, Columbia, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Echipa se numeste Celtic Glasgow, nu Glasgow Rangers! Sunt diferite, chiar dac din acelasi oras....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212