REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Steven Segal îl laudă pe Vladimir Putin pentru războiul declanșat în Ucraina. Video

Steven Segal îl laudă pe Vladimir Putin pentru războiul declanșat în Ucraina. Video

Replica API 16 aprilie 2022 | 00:00 626

Steven Seagal a împlinit 70 de ani pe data de 10 aprilie. Starul de la Hollywood nu și-a sărbătorit ziua de naștere în Statele Unite ale Americii, ci în Moscova, Rusia, înconjurat de unii dintre cei mai aprigi susținători ai lui Vladimir Putin.

Steven Segal, Vladimir Putin

De la petrecere nu a lipsit meniul bogat, băuturile de fițe și muzica bună. Elementul care a stârnit controverse a fost cel în care Steven Seagal a pășit pe scenă pentru a vorbi, în mod direct, despre susținerea regimului lui Vladimir Putin, implicit a războiului pe care acesta l-a declanșat în Ucraina!

Prezentatorul televiziunii de stat ruse Vladimir Soloviev, care este puternic pro-Kremlin și anti-Ucraina, a fost și el prezent la cină și a fost văzut stând lângă actorul de la Hollywood, într-un videoclip viral. Margarita Simonyan, unul dintre cei mai importanți moguli mass-media pro-Kremlin din Rusia și redactor-șef al revistei Russian Today, a fost de asemenea prezentă, potrivit Financial Times, citat de click.ro.

Steven, care poartă o coadă de cal elegantă și o mustață groasă, stă pe o scenă și le spune invitaților: „Fiecare dintre voi, sunteți familia mea și sunteți prietenii mei. Și vă iubesc pe toți și suntem împreună, la bine și la greu", a rostit Seagal. Fanii și-au exprimat dezamăgirea după ce au văzut videoclipul și mulți dintre ei au subliniat că nu îl vor mai privi la fel pe starul cinematografiei mondiale.

Steven Seagal este bun prieten cu Vladimir Putin

Lui Steven Seagal i s-a acordat un pașaport rusesc în 2016, după ce și-a exprimat sprijinul pentru anexarea Crimeei în 2014. În anul 2018 a fost numit trimis special al Rusiei în Statele Unite ale Americii.

Vladimir Putin a atacat Ucraina pe 24 februarie 2021. De atunci, mii de soldați și-au pierdut viața, iar sute de civili nevinovați și-au găsit sfârșitul din cauza altercațiilor sângeroase. Zeci de orașe au fost distruse, iar copiii au căzut victime schimbului de focuri dintre cele două tabere.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat în cursul zilei de miercuri ajutor din partea statelor europene și a subiniat că dacă Ucraina cedează, furia Rusiei se va îndrepta către alte țări, precum Polonia, Republica Moldova și România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boicotam si noi filmele cu papagalul, ca si asa nu mai sunt bune de nimic.
0
0
de la atitia pumni in cap idiotul s.a timpit de tot
0
0
un senil cu implant de par si vopsit
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272