REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ştiaţi că a apărut Loganul electric? Dar de bizonii din parcarea de la Kaufland vă era dor? FOTO!

Ştiaţi că a apărut Loganul electric? Dar de bizonii din parcarea de la Kaufland vă era dor? FOTO!

Replica API 18 noiembrie 2017 | 07:16 510

Ştiaţi că a apărut Loganul electric?! Aşa cum nici voi nu ştiaţi... nici noi! Însă, dacă este să ne luăm după maşinile parcate pe locurile distinct marcate "pentru autoturisme electrice", se pare că şi Loganul intră în această categorie. În realitate, imaginile demonstrează că românului "i se rupe" de reguli, semne, că unii au tupeu mai mare decât nivelul de inteligenţă pentru a pricepe că dacă parcarea e goală, e "de porc" să îţi pui maşina taman în faţa magazinului, unde există locuri rezervate! Acele locuri rezervate nu sunt un moft. Au o destinaţie precisă - pentru persoanele cu handicap! Dar, dacă nici pe oamenii cu probleme atestate de medici nu îi respectăm, nu arătăm că avem bună creştere, atunci ce pretenţii să mai avem de la cei care nu fac diferenţa "loc normal" şi "loc de parcare pentru maşini electrice"?! Dilemă: este atât de greu să ne supunem unor reguli de bun simţ?

Imaginile din articol au fost surprinse în parcarea de la Kaufland, Icil. În una din poze se poate vedea clar că restul parcării este cât se poate de liberă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Etnia a dreaq . nesimtiti . curve . hoti
2
0
La penny Cernavoda parcheaza boii bizonii prostii jegurile de la fcne si nu numai, pe drum direct, nu unde e trasat ca parcare.. va injuram dar mai bine va ft cate o stachie in bot cand va mai prind masinile parcate aiurea. Mizerii dr porci cu cina v a pus volanu in mana
1
0
veniti la lidl in eforie nord ...e ditai parcarea dar bizonii parcheaza pe locuri de handicapati ca sa fie aproape de usa
6
0
Intel rezervarea unit locuri ptr. persoane cu dizabilitati dar au aparut si altele gen masini electrice ,mama si copilul etc....
0
0
Sa fie amendati drastic ! poate asa vor invata sa -si respecte semenii si regulile de circulatie, iar la adoua abatere sa-i fie anulat permisul deoarece nu cunoaste regulile de circulatie si poate fi pericol pe sosele .
7
1
Scriu mesaj cu dtali si nu afiseaza
1
0
Pentru romancierul care a scris mizeria asta. E de datoria retailerului sa asigure locurile de parcare pentru persoanele cu handicap. Asa ca ar fi indicat sa scrieti despre nesimtirea celor de la Kaufland in primul rand.
5
2
MUIE REPLICA SI TUTUROR ANGAJATILOR. MULTA MUIE DE SARBATORI SI SA VA IAU MORTII SI COPII-N PULA!
7
14
Ziar de cacat nu imi afiseaza comentariu
8
2
amenda face bine la saracii. Oricum mai au de plata si lumina, apa, curent, pensie alimentara...
9
1
De CACA esti tu.
15
8
Ziarul de caca al miltiei?...suck dick !.
9
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614