REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ştii cine sunt ajutoarele lui Moş Crăciun?

Ştii cine sunt ajutoarele lui Moş Crăciun?

Replica API 6 decembrie 2018 | 00:00 1581

Te-ai întrebat vreodată cine sunt, cu adevărat, ajutoarele lui Moș Crăciun? Sigur te-ai întrebat. Poate nu acum, poate mai demult… Poate în copilărie… Ceea ce este într-adevăr uimitor, e faptul că ajutoarele lui Moș Crăciun nu numai că sunt reale, dar sunt și foarte aproape de tine. Le găsești la GREENSOFT, pe strada Ciprian Porumbescu nr.48.

Vei spune, probabil: „Daaa, siiiguuur… Încă o reclamă de sezon!”. Dar nu e așa. De fapt, dacă mergi acolo cu o jucărie stricată, în perioada dintre Sfântul Nicolae și Crăciun, ajutoarele Moșului ți-o vor repara. Cum? Simplu: repede, bine și mai ales gratis! Normal că gratis, altminteri nu ar mai fi niște ajutoare de nădejde. În această perioadă, GREENSOFT se transformă în Atelierul lui Moș Crăciun, iar specialiștii de acolo devin elfi. Serios! Chiar nu ai de ce să ridici sprânceana a neîncredere. Doar suntem în perioada sărbătorilor și totul este… cum altfel decât magic? Magie! Astfel apar elfii la Atelierul lui Moș Crăciun! Ai un laptop sau vreun alt aparat electronic stricat? Oricând, poți apela cu încredere la Green Soft Computers pentru că acolo, știința și profesionalismul sunt la ele acasă. Dar nu uita! Pentru a repara o jucărie, e nevoie de mai mult decât atât. E nevoie și de un strop de magie! Și de aceea Green Soft Computers se transformă acum în Atelierul lui Moș Crăciun! Și de aceea specialiștii devin efli… Și de aceea te așteptăm să-ți reparăm jucăriile gratis!

Dar știi ce este cu adevărat magic? Ei bine, iată: și tu poți deveni un ajutor al lui Moș Crăciun. Ai o jucărie pe care vrei să o donezi? Vino cu ea la GREENSOFT și elfii o vor trimite Asociației Farul Ospitalier Constanța, care va avea grijă ca jucăria să ajungă la un copilaș de la un orfelinat sau la unul dintr-o zonă rurală săracă. Sigur se vor bucura! Pentru că asta înseamnă magie…

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102