REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Stila Sarafu n-are scăpare! A început judecata în dosarul în care e acuzat că a hărțuit-o pe Maria Done. Video

Stila Sarafu n-are scăpare! A început judecata în dosarul în care e acuzat că a hărțuit-o pe Maria Done. Video

Andreea VREJOIU 15 octombrie 2022 | 00:00 6452

A început judecata în dosarul în care Stila Sarafu a fost acuzat că le-a hărțuit pe Maria Done și Ceară Alexandra. Stila Sarafu a fost trimis în judecată, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru hărțuire, persoane vătămate fiind Maria Done și Alexandra Ceară, violarea sediului profesional, fiind vorba de societatea Dovi Import Export SRL, și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cauză urmează a fi stabilit primul termen de judecată.

E oficial! A început judecata în care controversatul Stila Sarafu a fost acuzat că le-a hărțuit pe Alexandra Ceară și Maria Done, după mai bine de 2 ani de la scandalul iscat în stradă. Vă reamintim că, femeile i-au făcut plângere penală la poliție, fiind deschis dosar penal pe numele lui Sarafu pentru lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare.

Totul ar fi pornit după ce, în opinia lui Stila Sarafu, Alexandra Ceară l-ar fi bârfit că ar avea o relație cu o femeie măritată, din București, căreia i se spune Pastramă. Dosarul a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Constanța pe 7 ianuarie 2021.


Cum s-a petrecut evenimentul?

Lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi prin plângere de către numitele Done Maria și Ceară Alexandra cu privire la faptul că în data de 24.10.2020, în jurul orei 17:40, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy din Constanța, numitul Sarafu Stila a agresat-o fizic pe Ceară Alexandra.

A aruncat cu tort și cu apă în ea și tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, Culcida George și Enescu Răzvan Andrei filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video înregistrat pe site-urile de socializare. De asemenea, se susține că în timpul agresiunii Sarafu Stila i-ar fi provocat distrugeri la geantă, prin aceea că i-a zgâriat-o și i-ar fi sustras suma de 200 Euro, care anterior i-a căzut din geantă.


Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marica o parasuta fara rusine care s-a belit cu toti. Ultima makidoanca care s-a nascut asa c***a.
0
0
S***a cu Vanghele l-au frecat in gaoace pe Tomescu si eu am lustruito pe Stela. Moare batranul ala cojit ca i-am belit nevasta eu cu Mita Soare.
0
0
Ritualul imperechere la libarci.
1
0
Camatarul Done Viorel pe unde are proprietati, au aparut morti suspecte.
5
4
ce neamuri proaste needucate de cipanezi!
13
1
Mascatul Emil Moraru are buze de dama.
8
9
Culcida ăsta e ăla care are hotelul pe tarmul marii la Costinesti ? Cat am mwuito pe surioara lui.....femeia e criminala in pat !
9
1
Hoate! Vrea sa-l faca la bani.
5
5
Dacă ce tot atata importanta pt bulanu asta spart? Pisatu de S***a...Un kkt aia e
7
2
Sarafu un p***t care se crede in anii 90, care intimideaza femeile ca sa mai scoata si el un ban,Ceara o femeie depasita de situatie….dar Done…..ai de pwula mea idiotule ce te asteapta, te a lucrat frumos duamna, ca nu-s nebuni judecatorii sa inceapa proces daca nu aveau temei legal….cum o fi ea sau nu…smechera pwizda, dosar penal pe prostia ta , femeia are bani , nu ai luat in calcul ca e diabolica, te diatruge ptr nimic
11
6
Sarafu se pare ca nu-i satul de mwe, mai vrea la beci sa-si primeasca portia.
9
2
Ceara si Done - 2 footelnite!
9
2
Pai ce facusi, Mokanele?
8
2
This cipan like group sex with other cipans man faghets.
15
1
Ba da unde a disparut Sarafu asta? Ca nu la mai vazut nimeni in oras, zici ca la inghitit pamantul. Nici masina nu mai are , a vandut Range-ul, nu mai are bani din ce sa traiasca. A lasat ciocul micde tot
12
2
S t i l a și c u l c i d a se iubesc in secret din adolescenta!
13
1
ar trebui sa faceti si rubrica nulitati
13
1
ce fetze da mahalagii cea mai joasa speta au maimutele si maimutzoii.astia acum au cazut din copac,a batut vintul si au cazut!
13
2
Radem glumim dar treaba e nasoala fratilor! O are grea S***a !Dar rau! Marica e turbata cand i se pune pata pe cineva! Ca un pitbull,si nasol e ca are bani sa faca ce vrea! Nu stiu ce tia trebuit si ce tea mamcat in c*r , acum sa vezi
4
10
Kostanta distrusa de spurcaciunile astea makidonesti. Oras mort plin de cetateni tziganizatzi. De tot kkatul
20
3
Sarafule astea sunt blestemele mele , mi-ai furat banii , imi spuneai ca ma iubesti si eu iti dadeam ca p*****a bani
6
1
Va duceți și voi acum lingă Frumușelul ,Rafte Piki ..faceți brigada de sifoanele orașului. De machidoancele orașului se știe ca au ajuns cele mai mari c***e..și cele măritate,și nemăritate niște zdrențe au ajuns
15
1
poti sa incepi cu sfarsitul
4
1
Ceara e fata buna si a fost tot timpul fata buna. A fost alaturi de multe doamne casatorite si obosite si chiar a avut grija de sotii lor .
15
1
Marica are filmare cand ii dadea S***a m**e si a dato la politie ca a stropito in gura. V-au cazut p****e din c*r.
8
1
Dar cand am vazut poza lu S***a asta photoshopata cu filtre de fata neteda si dinti albi am scuipat cafea pe mine. Ce pizdificat e makedonu.probabil ca umbla si tamponu n buzunar ca altfel nu mi explic.... saracul de el ce peezda rujata e.sa alergi si sa agresezi 2 femei indiferent de numele lor si sa postezi in macho nu dai dovada decat de faptul ca esti peezda rujata.... nici macar flegma de dimineata nu merita gayutul asta.
14
3
Alexandra Ceara a venit la cabinet si i-am facut detartraj. Avea copii cruzi in gura dar in rest e fata buna.
8
2
Imi e dor de Marica si de ce-mi facea de tremura carnea pe mine cand mi-o pupa cu o pofta de nebuna.
7
1
Stiri din rezervatia de cipanzei.
23
1
m******n t***n spurcata sifon la politie fetita la puscarie l au f...t ciorile
1
3
S***a le-a muit pe astea si a fugit de ele. Astea doua sunt futaturile orasului Constanta. Cele mai c***e machidoance.
9
6
Romani scarbosi si betivii
6
12
Kostanta distrusa de spurcaciunile astea makidonesti. Oras mort plin de cetateni tziganizatzi. De tot kkatul
24
2
pai si la tarfet le place scena.. ce sa facem? si o trage una din ele cu multa lume, nu aratam cu degetul ca stie lumea din oras.
7
1
Știu eu sigur S***a,își umblă în dos!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367