REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

STOP călătorilor frauduloși! Într-o singură zi, peste 80 de constănțeni au fost prinși fără bilet

STOP călătorilor frauduloși! Într-o singură zi, peste 80 de constănțeni au fost prinși fără bilet

Replica API 2 noiembrie 2019 | 03:55 248

Acțiune amplă de control pe mijloacele de transport în comun. Echipe mixte de control ale CT Bus, Direcției Generale Poliția Locală și Jandarmeriei au tras pe dreapta autobuzele, pe traseu, pentru a verifica biletele și abonamentele de călătorie ale pasagerilor.

Au fost depistați, într-o singură zi, 86 de călători frauduloși, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 7.000 de lei.

Polițiștii locali recomandă călătorilor să nu circule fără un titlu de călătorie valabil, să nu se opună legitimării și să furnizeze date corecte.

Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In alte tari asa functioneaza si nu mai vezi pe nimeni mergand gratis. Care-i faza daca dureaza mult?cei ce au abonamente,le arata si urca. Restul cumpara bilet cu data de ziua respectiva, Ori iau unul doar de dus, ori cu dus intors. Pai asa scapi de mii de controlori, jandarmi si nu mai urca tiganimea si nimeni gratis
3
0
taxarea pe la sofer ingreuneaza lucrurile, si incetineste ritmul, ca fiecare calator trebuie sa urce prin fata si celelalte usi sa fie folosite doar pt coborare.
0
3
Taxarea pe la sofer si nu ne mai tb politia locala, jandarmi, controlori. I-ati controlat si pe tigani sau aia sunt specie aparte, merge gratis, stau gratis, fura nestingheriti?iesiti la vot sa dam jos mafia tiganeasca, sa ne luam orasul inapoi si sa mutam HCoanda pe roti in Palasa se se omoare in fata jandarmilor cat vor. PE 48 si 102 merg toganii linistiti, ptr ce?taxarea pe la sifer, cu aparat de scoate bilet pe loc
5
1
Sau romanes tu care folosesti fraza "si alti fura dar nu ii vede nimeni"nu ai dreptate pt.ca Romania nu a ajuns inca tara in care fura toti unul de la altul,mai sunt si oameni care muncesc sau prosti dupa parerea ta si a astora ca tine.
4
0
nu au drept de control deci nici nu pot sa aplice sanctiunea
0
4
ParcA romanul nu fura. Vai de noi mai vb. De politicieni.
2
1
Raspuns: nici unul! Muie cu paine organelor controlare!!!
8
6
Vai dar trebuie sa fi paralizat sa iti iei amenda de la astia, cobori din bus si bagi mic sprint
2
7
Sa verifice si toate ciorile, nu selectiv
21
0
si cand controlati inchideti geamurile sa nu zboare ciorile
26
0
Majoritatea suedezi
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212