REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Stradă din Constanţa ASFALTATĂ PE... JUMĂTATE! FOTO.

Stradă din Constanţa ASFALTATĂ PE... JUMĂTATE! FOTO.

Replica API 25 aprilie 2019 | 14:16 406

Constănțenii din cartierul Baba Novac reclamă faptul că angajații municipalității au asfaltat doar o jumătate de stradă, după care și-au strâns uneltele și au plecat. În urma lor, jumătate din strada Vâscului a rămas la stadiul de ...pământ!

La începutul săptămânii trecute, mai precis marți, 16 aprilie a.c., reprezentanții Primăriei Constanța anunțau, printr-un comunicat de presă, faptul că angajații Confort Urban lucrează de zor la turnarea covorului asfaltic pe strada Vâscului din cartierul Baba Novac. Veste îmbucurătoare pentru locuitorii din zonă, având în vedere că de ani buni se înfundau în noroaie, la fiecare ploaie.

„Facem apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, transmiteau, la respectiva dată, reprezentanții primăriei.

Bucuria locuitorilor a fost însă de scurtă durată. Pentru că lucrătorii SC Confort Urban SRL au asfaltat doar jumătate de stradă, după care și-au strâns utilajele și au plecat. „I-am contacat pe cei de la Confort Urban, să aflăm de ce nu s-a dus lucrarea la bun sfârșit. Ne-au spus că această alee a fost asfaltată doar pe jumătate deoarece „porțiunea neasfaltată de aproximativ 80 de metri nu are cadastru și intabulare”.

Dar în această situație se ridică întrebările: cum a fost posibilă realizarea cadastrului pentru cele trei terenuri, dacă această porțiune nu are cadastru, cum a fost posibilă efectuarea lucrărilor de instalare de utilități, apă, canalizare, gaze, curent electric, dacă nu există cadastru și, la fel, cum a fost posibilă realizarea instalației de iluminat public”, ne-a transmis un cititor „Replica de Constanța”.

Contactați cu privire la problema semnalată, reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că în prezent se fac demersuri pentru realizarea cadastrului pentru porțiunea de stradă respectivă, astfel încât să fie continuată asfaltarea. „Pentru tragerea utilităților nu a fost necesar cadastrul, fiind realizate pe vechiul drum de exploatare”, ne-au precizat reprezentanții municipalității.

F.B.

Citește și: A fost asfaltată aleea Vâscului din Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa plateasca si ei doar jumatate din impozit
0
0
A fost nevoie de 3 ani de noroaie numai de cand e asta primar official. Plus alti 2 de primar neoficial. Daca nu venea Campania, erau in noroi si la anul samd. Ospatarul trebuia sa mearga personal sa le ceara scuze oamenilor. Acum a facut oricum o mizerie de asphalt pe ulitza, de de-abia incap doua matizuri. Sper ca oamenii sa I-arate la vot.
2
1
Bati campii amice. asfaltarea s-a oprit pentru ca restul strazii nu exista in documentele primariei si totusi pe aceeasi strada s-au tras gaze si canalizare pana la capat, cu fonduri europene. sa nu mai vorbin de Stamate care a blocat ilegal strada
5
0
bwaahahaha ce rad de voi sclavii mei. va mai mascaresc un pic cu incompetenta mea. lasa ma nu mai plangeti. eu merg cu ratc la munca 1 data in viata. asa inainte de campanie sa va spal pe ochi. oricum nu vreau voturile voastre de la 8 case. am ciorile mele
6
0
Daca s-a inceput asfaltarea, inseamna ca ea va continua pana la finalizarea lucrarilor !
2
8
Haricleea Darclee la fel au asfaltat 70%,si gata restu va descurcati voi
5
0
Jumatate asfaltata e ceva normal in Constanta. Nu e de mirare. Daca era in intregime facuta . nu era normal. Ti ai draq de hoti si putori ordinare. Fi miar scarba Luminitzo
10
0
E corect. fata de cluj de exemplu tot pe jumatae e si bugetul. Parca nu psd ar fi la putere... huooooo psd
5
0
FAGADAU,FAGADAU! PSD, PSD, URAAAA!
4
6
Replica, la stirea despre senatorul Titi Brailoiu, ai sters imediat comentariile mai lungi de 3 randuri, care il criticau pe alesul neamului. Ai zis sa permiti doar injuriile de duzina, nu si pe cele argumentate. Ai vrut sa creezi imaginea ca accepti toate parerile. Peste 2 zile o sa dai alta stire cu Titi Brailoiu.
17
1
urmeaza alti 2-3 pe coclauri ?
1
2
Constantin Bobescu este la fel . 85% asflatat . Restu au pus mana de la mana si au cumparat piatra .
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920