REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Strada VÂRFUL cu DOR duce DORUL asfaltului!

Strada VÂRFUL cu DOR duce DORUL asfaltului!

Replica API 15 februarie 2021 | 00:06 2265

Regimul Făgădău a lăsat o moștenire grea actualului edil al Constanței în ceea ce privește infrastructura rutieră. Una dintre străzile care arată ca după bombardament este cea principală din incinta serelor Constanța (prelungirea străzii Vârful cu Dor) care, potrivit celor din zonă, nu a mai fost asfaltată de ani buni.

Ne rupem mașinile de ani buni în gropile de pe stradă

Unul dintre cei care a cărui mașină a avut de suferit pe această stradă a declarat pentru cotidianul Replica de Constanța: ”Ne rupem zilnic mașinile în acele gropi. Sper ca cineva să facă ceva acum pentru că strada este așa de foarte mulți ani și nimeni nu a făcut nimic. Această stradă este foarte circulată și cred că ar trebui să fie prioritară repararea ei”.

Rugăm cetățenii să facă sesizări

Contactați de către reporterii Replica de Constanța, reprezentanții primăriei au declarat: ”Sunt unele străzi care nu sunt incluse în planul de asfaltări pe anul 2021, pentru că pe acele străzi se poate rezolva prin plombare. Noi recomandăm cetățenilor să facă cât mai multe sesizări folosind aplicația Sesizări Constanța.

Link aplicație aici

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la Aurel Vlaicu pana la cap de linie este ok. Ce imagini aratati voi nu este o problema care sa framante cetateanu. Virgil Stioan te invit sa iti iei camera de luat de vederi si sa te scot la o plimbare prin oras sa iti arat strazi cu adevarat distruse strazi care trebuiau sa fie construite pana acum.asa ca las o mai moale cu artixolele astea irelevante
2
0
Dar vai! Ce inteligent esti tu, Virgile, cu jocurile astea de cuvinte inca din titlu. Ziar de cacat cu jurnalisti pe masura.
2
1
Da. Cu greaua mostenire. E asa de grea mostenirea incat de cand a venit la primarie nu face altceva decat sa prezinte proiectele lui fagadau neterminate ca fiind a le lui. Caracter amiralul.
4
1
Acolo maz a vrut sa fute terenu sa faca cartier de lux dar nu a iesit falsurile bune si a pierdut procesu si a inceput sa vanda teren intre blocuri
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468