REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

STRATEGIA DE DEZVOLTARE A CONSTANŢEI. ‘Îmi pare rău că am pierdut timpul! Le sugerez să organizeze traseul şaormeriilor pe litoral’

STRATEGIA DE DEZVOLTARE A CONSTANŢEI. ‘Îmi pare rău că am pierdut timpul! Le sugerez să organizeze traseul şaormeriilor pe litoral’

Replica API 7 martie 2018 | 00:04 280

Primăria Constanţa a dat 85.000 de lei fără TVA pentru o “Strategie de Dezvoltare a Constanţei”, un document pus la dispoziţia celor interesaţi şi pe site-ul insituţiei. Trecând peste cei care au realizat documentul, interesant că acesta este un soi de înşiruire a unor date statistice, într-un format încărcat cu imagini, ceea ce îl face greu accesibil şi greu de citit. Documentul a fost prezentat marţi la Primăria Constanţa, într-un soi de dezbatere la care au fost invitaţi reprezentanţi ai presei şi ai instituţiilor din judeţ, dar şi primarul comunei Cumpăna, care a şi luat cuvântul – de ce, nu avem idee.

Dintre reprezentanţii instituţiilor, şeful OPC Constanţa, Horia Constantinescu (despre care se ştie că nu se află în relaţii cordiale cu primarul Decebal Făgădău), a decis să părăsească sala înainte ca întrunirea să ia sfârşit: „Îmi pare rău că am pierdut din timpul statului român la aşa ceva – căci am lăsat activitatea de la instituţia pe care o reprezint, pentru a merge să stau ca spectator la o prezentare a unei doamne, care ne-a spus că numărul de turişti creşte de la an la an. Eu cred că noi trebuie să încetăm să ne mai raportăm la anii anteriori, şi să ne raportăm la perioada când turismul chiar duduia. Până la urmă, care e direcţia în care merge Constanţa? Că se va face un acvariu mare? Dar când ne ocupăm de curăţenia străzilor, când scăpăm de dughene? Sau, dacă doresc, am o idee pentru strategia lor: cum în altă zonă a ţării există un traseu al podgoriilor şi cramelor, la Constanţa să facem traseul şaormeriilor sau traseul şprotului...”, a comentat Horia Constantinescu. Acesta a adăugat că nu i se pare normal să fie invitat la o aşa-zisă dezbatere la care reprezentanţii insituţiilor să asiste la o prezentare, în loc să fie invitaţi să îşi spună punctul de vedere. Iar ideal ar fi fost ca punctele de vedere, referitoare la eventuale probleme şi cum pot fi ele corectate, trebuiau să fie aflate înainte ca strategia să fie elaborată.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru unul plecat de 10 ani, Constanta arata deplorabil in comparatie cu alte orase din tara. Serviciile in turism sunt deplorabile si scumpe, fosta zona din centru de la magazinul Tomis e o tiganie, nu mai zic Cazinoul cum arata. Daca vrei sa te plimbi pe Tomis sau Mircea trebuie sa o iei pe strada ca e plin de masini pe trotuare. Mai dai si peste niste tiganci cu halate roz plimbandu-se pe bulevard, de parca ar fi scapate de la ospiciu. Spatiile verzi - o gluma- au fost rase de primari cu bunastiinta. Au aparut mall-uri si biserici din pereti prefabricati. E pacat, mare pacat!
4
0
Stratagema nu strategie...
5
0
Avem tiganie maxima in Mamaia la Perla. Daca ai curaj sa treci pe acolo risti sa fi jefuit. In satul de vacanta tigania se continua, nu ai pe unde sa treci si nici ce sa cumperi. Sprijiniti oamenii destepti sa se implice si nu va mai bucurati la cateva voturi ale tiganilor.
10
1
hotie psd-ista, treuie sa cheltuie o caruta de bani sa-i spuna cineva de gunoi, caini, tigani, drumuri proaste si mai ales H Coanda - cartierul!
12
2
Cat timp la carma orasului se afla acest slugoi obedient, sansele de progres sunt nule. Culegem ce am sadit, adica un cacat.
14
1
taiati in carne vie ..sa dispara hotii de machidoni nenorociti
19
2
Da tu mai OPC ce pula mea vrei ?
6
15
Decii cate strategii ai facut mereu , dar la o adica zici ca esti politician iar responsabil este Vanturache ... noi nu uitam , altii nici atat ... vine el momentul zero...nu suntem vesnici !
14
2
Sa dai o caruta de bani pe un document numit pompos strategie de dezvoltare cand el ar fi trebuit intocmit GRATIS de personalul Primariei Constanta impreuna cu consilierii locali, mi se pare o palma data platitorilor de taxe. Centru de reciclare ioc, constructii fara autorizatii, plaja mizerabila, parcari ioc etc, si lor le arde de strategii. Primaria sa rezolve problemele majore si pe urma sa se preocupe dezvoltarea.Turismul nu e sustenabil cu 3 luni de plaja pe an- in schimb, m-ar preocupa de dezvoltarea Constantei ca centru universitar, adica venituri 9 luni pe an.
22
4
asta a deranjat clanul machedonesc. asa se explica comentariile de mai jos.
31
5
Bataus camatar ajuns sef la opc un golan nenorocit .
18
23
Mutzunake asta vrea la Primarie. Singura explicatie pentru care face atata zgomot pentru nimic cu OPCul lui. Daca ar fi serios, n-ar sti nimeni ce muste si frigidere deschise a gasit el. Ar tace si ar face. Gargara si poate vreo spaga. Se si vede un viitor Mazare ...
10
24
Ai dreptate Horia Constantinescu, pierzi timpul in Constanta, orasul in care Adrian Nastase te-a trimis sageata. Du-te acasa, adica la Bucuresti, unde ai sotia si doi copii minori. Ai multe de rezolvat si in Bucuresti. Implica-te acolo......
15
23

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369