REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

STRĂZILE cu nume de PIETRE PREȚIOASE din zona Campus vor fi ‘ȘLEFUITE’

STRĂZILE cu nume de PIETRE PREȚIOASE din zona Campus vor fi ‘ȘLEFUITE’

Replica API 12 februarie 2021 | 09:27 2436

Problemele legate de infrastructură din cartierul Universitate vor fi remediate. Astfel, contrastul dintre imobilele ce se ridică de la zi la zi și noroiul infernal de pe străzi, va dispărea. În acest sens, autoritatea locală a început demersurile pentru efectuarea de lucrări la trama stradală.

Zona Campus sau cartierul Universitate, așa cum a fost denumit de autoritățile locale, este într-o continuă expansiune, aici construindu-se de zor, imobile cu un regim de înălțime de unul, două, până la 15 etaje. Însă, locuitorii acestor clădiri impunătoare vor avea nevoie și de infrastructură, pentru că, la cum arată străzile cu nume de pietre prețioase din această zonă după fiecare ploaie, parcă îți aduci aminte de spusele fostului edil care vorbea, la un moment dat, de o junglă urbană în municipiu. Ei, că știa el ce știa sau nu, iată că actuala administrație nu lasă lucrurile chiar așa.

Demersuri pentru construirea tramei stradale

Primăria municipiului Constanța a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a zonei. În acest sens, a fost solicitat un certificat de urbanism pentru lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța - cartier Universitate, faza Studiu de Fezabilitate (S.F.) și Proiect pentru Autorizația de Construire (P.A.C.). În etapa I intră următoarele străzi: Cuarțului, Opalului, Safirului, Agatului, Ametistului, Perlei, Topazului, Smaraldului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mahalale numite pompos cartiere rezidentiale si ulite numite strazi...in schimb preturi si pretentii de Ibiza...
8
0
Numiti strazile dupa personalitatile istorice ale Constantei.Ce e aia strada cuartului.Ma mir ca nu au numit str.prostului, la cita lipsa de imaginatie si spirit civic au.
2
0
Ce strazi sa mai faci acum, unde mai faci trotuare si unde strada cu minim 2 benzi. Asa e si in zona Compozitorilor. E numai vina primariei, fiecare a construit cum a vrut fara sa fie deranjati. Trebuiau intai trasate strazile, trase utilitatile si dupa date loturile. S-au facut blocuri care nu au un loc de parcare, nu au nici loc de ghene de gunoi
9
0
Asa da zona de lux.
4
0
Orasele japoneze bombardate si distruze in ultimul rasboi au dat posibilitatea edililor si arhitectilor sa le sistematizeze conform vremilor viitoare.Noi , am avut un teren agricol pe care construim blocuri raspandite la fel ca si porumbul in sola.In imagine se vad scari care vor arunca locatarul direct in strada. care este de model sec xvii La aceste parcele mari fara constructii era posibilitatea sa construiesti ceva modern
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218