REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținută sub control până a intervenit politicul

Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținută sub control până a intervenit politicul

Replica API 19 octombrie 2020 | 23:52 2289

Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” din București, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, a declarat duminică, în conferința de presă în care și-a anunțat candidatura din partea PSD la alegerile parlamentare, că epidemia de coronavirus a fost ținută sub control cât timp politicul nu a intervenit.

Adrian Streinu-Cercel

„Solutiile le discut cam zilnic cu dl ministru Tătaru, cu care colaborez cât se poate de bine și încercăm să aducem toate aceste elemente spre Ministerul de Interne astfel încât să îi venim în ajutor doctorului Raed Arafat. Noi facem acest lucru de la începutul pandemiei. Dacă lucrurile au fost ținute sub un control, au fost ținute sub un control când politicul nu a intervenit în această problemă. Când politicul intervine în probleme de sănătate publică de pandemie, nu e OK. Dar daca politicul a intrat, tot politicul trebuie sa o scoata la capat. Si am convingerea ca se poate face acest lucru”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este tinut sub control din tastatura,pix si televiziuni in Romania.
0
0
Si acum intervii tu iin politica poate o opresti
1
0
Asta nu e ala cu un punctulet mic-mic pe harta Chinei si ca n-ajunge in vecii vecilor in Romania?
4
0
Acum cand te bagi in politica la PSD ancepi critica anpotrriva guvernului. Uite ca la noi in Romania sunt mai putine cazuri ca in Franta, Olanda, Germania etc. Deci totusi la noi e mai bine tinuta sub control.
1
0
Besi ma de aici!!! Voi n-ati fost in stare sa tineti sub control nici macar o ceapa degerata!
5
1
a distrus vieti, tari si popoare, a manipulat si manipuleaza omenirea ,politicienii se nasc la gura strazii si profita de nevoile, lipsurile , dusmania , neintelegerile oamenilor!De stanga sau dreapta , de mijloc sau centrala, politica a fost si va ramane o mare pandemie ce nu se poate vindeca !
2
0
Da CCR plin de PSD-ei si PSD-ul pe a carei lista candidezi care a tinut saptamani in parlament legea carantinei si a izolarii in timp ce infectatii si bolnavi ieseau din spitale la cerere- chiar daca mureau dupa 3 zile- si umblau de capul lor. Dar tu pe functii nu tot cu politicul ai ajuns pana acum ? Ai dat cumva vreun examen si nu stim noi ?
7
4
Afara din guvern pnl
2
6
Adica pana a intervenit CCR ....
11
3
Si tu ce cauti in politica?
9
1
pizda ma-tii pesedista !!! Muie cu mult cacat muistilor !!!
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108