REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stresul din Urgența Spitalului Județean: O asistentă a făcut ATAC CEREBRAL

Stresul din Urgența Spitalului Județean: O asistentă a făcut ATAC CEREBRAL

Replica API 20 februarie 2020 | 14:39 1941

O asistentă din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța a cedat din cauza oboselii. În timpul serviciului, aceasta a făcut un atac vascular cerebral, fiind transportată de urgență la Spitalul Universitar din București.

În timpul serviciului, o asistentă de la UPU (42 ani) a suferit joi, 20 februarie, un accident vascular cerebral. Oboseală, stres și foarte multe reclamații la SCJU în ultimul timp. A fost transferată la Spitalul Universitar din București fiind conștientă, deficit motor și de vorbire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un spital unde mori cu zile
0
0
Voi astia xare vorbiti de spaga si frecat menta oare de ce nu va indreptati vina asupra tuturor nu asistentii doktorii sunt de vina ci noi ca peroane k iam obijnuit asa toti suntem de vina nu sunt numai ei k accepta ci noi k le am bagat in buzunar de fiecare data...cine va obligat?nimeni!? Ce voi nu ati dat spaga niciodata!! Deci totul incepe de la noi sa nu cautam vinovatii pentru ca toti suntem incepand cu noi ca pacienti
3
2
De ce la Bucuresti? Era la spital, teoretic putea fi tratata, nu? Ce sa intelegem din asta? Trebuie sa fugim spre bucuresti daca se intampla ceva?
5
2
Domnilor Gigu si Relu, dati dovada de un mare nivel de cultura si civilizatie. Magna cum laude
9
0
Mi ar placea ca acesti oligofreni cu unghii incarnate sa fie filmati atunci cand vor sa dea spaga pt ca ei asa considera ca se procedeaza in ziua de azi.Si sa fie si sanctionati grav cand incep sa faca crize prin spital din cauza ca nu sunt vazuti de medic pt durerea lor de cap debutata in urma cu 3 ani si daca tot era in drum, s au gandit sa treaca pe la urgenta.Stiti numai sa va plangeti si sa acuzati, frustratilor!!! Mai intai invatati diferenta dintre medic de familie si Urgenta, mocangiilor!!
14
4
Dar pe BADESCU LAURENTIU managerul de la Ambulanta. Care streseaza colectivul cu prostia lui si alui RELI navastasa ciuma PSD ista nu il demiteti Acest spagar infect care isi pune catelul urlator DORCEA ALEXANDRU sa umileasca cadrele medicale sa le insulte El care este un analfabet si un hot ordinar. Repara masinile doar pe hirtie cu sute de milioane vinde piesele si masinile sint tot stricate.
13
6
Problema este ca nu toate cadrele medicale sunt bine pregatite. Am intilnit asistente care nu stiau sa puna o branula. A trebuit sa vina a cincea asistenta ca sa puna o branula. Bineinteles ca nu sunt toate asa dar exists multe printre ele care iti pun Viata in pericol. Apoi am aflat cu stupoare ca fetele care primesc Fisele de la cei cu salvarea acolo in fata nu sunt cadre medicale. Daca asistentul de pe salvare nu iti da un cod potrivit cu ce afectiune ai poti sa Mori acolo asteptand.
7
6
A facut AVC cand a vazut cata spaga a primit.
2
20
Singurul stres al unei asistente e sa plece fara suma propusa la intrarea in tura. Nu am vazut, cat am avut interactiuni cu sistemul medical de stat, medic si, mai ales, asistenta care sa nu accepte foloase necuvenite.
9
19
Intrebarea este de ce nu a putut fi tratata in spitalul judetean si a fost nevoie sa fie trimisa la Spitalul Universitar din Bucuresti? Se stie ca in caz de AVC este nevoie de interventie imediata! Ce fel de Spital Judetean este asta la care unii cu AVC sunt trimisi in capitala, iar plebea zace priun urgenta cu orele?
12
12
de la prwa multe cafeoe si frecat menta poate.Cum sa dai 6000 roni ,cu spaga 9000 la o asistoanta???
25
26
Daca intri intr-o fabrica si faci scandal,esti dat afara cu picioare in cur si de angajati si de paznici. In spitale,toti borfasii ,tiganii si alti melteni fac scandal si isi inchipuie ca medicina se face asa cum dai cu matura,ba inca acuza ca cei ce ajung sa fie medici nu sunt si servili oricarui bervec imputit si guraliv. Da,se moare de stress,inca mai sunt oameni care din pacate se sacrifice pentru un neam de traista,in loc sa-si traiasca o viata demna in strainatate. Dati in ei,sa plece toti si va trateaza Iohannis sau alt dilimandros,poate Adi Minune ?
30
8
Situatia de la Urgente este grea si pt personal si pt pacienti. In spital nu exista aparatura necesara unei interventii ce se impune in astfel de cazuri. Un angiograf performant costa maxim 1 milion de euro, investitie usor de facut de cjc, numai sa o faca. Problema este ca multi care vin in urgenta nu sunt asigurati, dar fiind in urgenta trebuie tratati. Situatia e complicata, spatiul este mic, presonal insuficient si bolnavi inchipuiti destui. In plus parlamentarii de cta dorm si se tiganesc, in loc sa bata cu pumnul in masa la Bucuresti.
65
6
Un om dedicat profesiei, un om asa cum putin se mai gasesc in socitatea noastra actuala. Cu ajutorul colegilor si a bunului Dumnezeu sper sa se insanotoseasca repede. Si ghiciti ce? Daca va recupra total peste cateva luni unde o veti gasi? Tot in urgenta, pentru ca in urgenta veti gasi doar oameni ce isi intrec zilnic limitele, oameni carora nu le pasa de riscurile la care se expun, oameni altruisti carora le pasa mai mult de cei din jur decat de ei insusi, oameni pregatiti mereu sa isi ajute semenii si sa nu ia in seamna noroiul cu care se arunca in ei.... INSANATOSIRE GRABNICA, OM MINUNAT!
52
3
Usrplus asteapta alegerile, contractele, raja-dialex, toti buticarii sunt antreorenori cu foamea n glanda, partidul buticarilor, spagari umc, votati oameni noi
45
4
Pt toti oligofrenii care comenteaza de aiurea activitatea din UPU : a facut AVC la 42 de ani - foarte tanara. A facut tromboliza dar nu s-a reusit dezobstructia completa a arterei si fiind in fereastra utila de timp a fost trimisa pt trombectomie - care nu se poate face la CT - la SUUB. Asta si in legatura cu alte cazuri - medicii fac tot ce pot dar sunt sufocati de consultatiile cretinilor care vin, urla, ameninta, fac poze, si bineinteles au o unghie incarnata
32
2
Pe directori, niste jeguri umane, nu le pasa nici de pacienti, nici de personal.
63
4
Pupaza din tei, daca ti-ai redactat CV-ul precum ai scris comentariul, e clar ca nu doar pentru UPU iti lipseste experienta. In rest, contradictiile din intregul sistem medical...doctor - asistent - pacient..la cate sunt de spus..1000 de vorbe, 2 bani nu fac. Suntem invatati sa aratam cu degetul indiferent pe ce parte a baricadei ne situam si asta spune totul despre noi, cel putin in ultimii 30 de ani.
26
1
Am facut si eu post liceala de asistente si am vrut sa ma angajez la UPU, dar nu mau aceptat. Cica nu am esperienta. Hai ma lesi cu esperienta.
15
23
Pentru Dragos: am facut Avc la 40 de ani, am stat 6 ore in UPU Constanta, au spus ca nu am Avc. Am solicitat internare pentru investigatii suplimentare, iar ei m-au tratat doar cu Solumedrol. Dupa 5 zile de spitalizare m-au trimis acasa spunand ca am scleroza multipla. Desi pe Rmn era evidentiata o leziune de natura vasculara. Cand am ajuns in Bucuresti, s-au crucit de tampenia medicului din Ct. Am avut cateva luni deficit motor la mana dreapta si ataxie, numai eu stiu cata recuperare am facut!
16
21
faptul ca au suit-o si au trimis-o la bucuresti nu va spune nimic despre spitalul din constanta?
17
5
Multa sanatate doamnei !UPU CT este solicitat si de cazurile din TL unde unde doamnele asistente foste vopsitorite in Santierul Naval si foste croitorese care au facit scoala de asist.in Tulcea nu sunt capabile de nimic si trimit toate cazurile la CT.
34
2
Presa vorbeste mereu numai de cadre medicale ..profesori .magistrati sunt prea obositi stresati salarii prea mari etc. de ce ? nu vorbeste nimeni cum se munceste la multinationale unde se moare de epuizare la propriu de boli ce sa mai spun este un secret bine ascuns ..iar salariile sunt pe jumatate ca la bugetari ..presa de rahat turcesc ..
24
11
Deci ...pt cadrele medicale solutia sunt spitalele din Bucuresti ? Prostii mor de infectii nozocomiale in Spitalul Judetean Cta ???
28
16
Pt toti oligofrenii care comenteaza de aiurea activitatea din UPU : a facut AVC la 42 de ani - foarte tanara. A facut tromboliza dar nu s-a reusit dezobstructia completa a arterei si fiind in fereastra utila de timp a fost trimisa pt trombectomie - care nu se poate face la CT - la SUUB. Asta si in legatura cu alte cazuri - medicii fac tot ce pot dar sunt sufocati de consultatiile cretinilor care vin, urla, ameninta, fac poze, si bineinteles au o unghie incarnata
54
7
Tocmai azi,in alt ziar local,o doamna doctor lauda felul in care sunt tratati pacientii cu AVC, in jegul nostru de spital. Apoi,aflam ca doamna asistenta a fost trimisa la Universitar. De ce nu au tratat-o aici,daca e asa minunat?
52
14
Ceea ce se intampla la UPU se datoreaza lipsei de implicare a sefilor, necoordonarea tuturor activitatilor, neimplicarea in rezolvarea situatiilor si efectuarea unor planificari in ture. Deasemenea, lipsa controlului si a indrumarii din partea celor platiti ptr asa ceva. Situatiile ar putea fi depasite dar se lucreaza haotic. E o adevarata nebunie.
35
9
Care este de tura ,ce doctora?
10
6
Faceti mistouri ca asistenta a facut avc. Din ce cauza?a stresului,iar unii semianalfabeti vor spune ca daca nu face fata,sa lase pe altu,care ulterior doamne fereste poate claca si el. Din ce cauza?din cauza voastra analfabetilor care nu intelegeti ce e aia o urgenta si pe langa faptu ca sunteti prosti,mai dati si din clont futuva-n gura,ca v-ati lovit la o unghie si vreti medic care sa va vada,ca ati asteptat 4 ore si deja nu mai puteti,ca sunteti platitori de CAS etc etc UPU e pentru momentele cand viata iti este pusa in pericol,nu pentru consultatii gratuite
43
3
Ce dracu urgenta, mai degraba peronu garii
57
10
"Mdaaa", hartia i-o dadusei tu? Daca nu, atunci nu mai manca kkt doar de dragul gustului.
10
7
"Mdaaa " sa te stergi cu hartia aia undeva si apoi sa o mananci! Nu numai presa este vinovata ci cei ce au facut legea sanatatii si chiar dl Arafat ! Nu ai voie sa refuzi pe nimeni,asa ca faci foaie prezentare oricui,chiar daca 80%nu sunt urgente,chiar daca vin pt tratament ceea ce este cod alb dar vocifereaza ca nu ii bagi in seama,adica sa lasi urgenta si sa ii faci tratament ceea ce nu mi se pare normal ca in UPU sa se faca tratament ambulator!! Timpul lung de stationare de multe ori este cauzat de consulturile de specialist care coboara cam greu! UPU nu este Samanta!
19
5
de mana a 2a care fac treaba celor de mana intai, o data pe saptamana fac de garda, 07-15 la 19 intra de garda pana la 07 ca apoi sa ramana in continuare la programul obisnuit, cum vi sa pare ziua asta? In urgente dupa 12 ore de munca 24 stai acasa, la medicii de mana a 2a, dupa 12 ore de munca in urgente ramai inca 8 ore la program, misto, nu?
30
7
de ce nu merita pensii speciale ? salveaza vieti ! judecatorii le distruge
25
12
Ea este pacientul adevarat. Ea si inca cativa. Restul de sute de prezentari pe zi sunt adevaratii criminali care vin in UPU sau cheama ambulanta pentru non-urgente si tin sistemul blocat. Ce-i revolatator este ca acesti criminali considera ca procedeaza corect. Presa este vinovata, pentru ca a promovat aceasta idee, ca "la UPU sau Ambulanta te adresezi pentru orice". Acum mor oameni si de o parte si de alta datorita acestui fenomen unic in lume. Orice masura s-ar lua, situatia la Ambulanta si UPU va fi aceeasi, pana cand cei care solicita pentru non-urgente nu vor raspunde pentru ce au facut.
55
8
dar pe Andrei de ce nu il trateaza cu respect, el de ce nu a fost transferat, medicul sustine ca echipa de la Constanta e de elita si pentru un accident vascular o trimite la Bucuresti. Cati au facut accidente vasculare si au fost tinuti in spitalul mortii. Unui muma si altu-i ciuma
58
12
Femeia e din constanta iar ea nu e singura care a cedat de la oboseala, mai este inca o asistenta care a facut stop cardiac,eu zic sa le tratati cu respect, caci ele chiar daca sunt scuipate, insurate, injosite de catre asa zisii cetateni ele in continuare va fac bine. Pentru cei ce nu stiu, in spital exista triajul unde va repartizeaza pe anumite sectii si in functie de gravitatea starii voastre sunteti primiti, iar daca tu te duci cu un cacat de durere de cap si cat timp tu stai acolo vin altii cu avc sau stop cardiac,etc. o sa stai acolo pana mori.
46
19
cred ca a gasit hartie in loc de bani in plic .
42
47
pai pacienti care vin ptr o nimica toata exemp ;am cazut pe scari acum o saptamana , ma doare in partea stanga de 2 zile ; si sustinuti de toti ca vezi doamne au prioritate de ce nu se analizeaza si aceste cazuri?
23
18
Dar astia care stau 20 de ore in suferinta in upu, astia nu se mai vad?
30
36
in general lasa de dorit, libertatea pacientului de a se comporta cu tupeu, obraznic si mitocan dupa 89 a fost incurajata de mas media si legile asa de prost facute in politicul guvernelor ce s au perindat int-o goana nebuna si fara sens!!
44
8
In care upu lucra asistenta, in ce oras?
30
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218